Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
735... spankovci :pos: ... ajde bre lekovite ve cekaat :ROFLMAO: ...
663_lekovi2_f.jpg

epten zabusatni ste , ne cini ke treba druga ludara da otvorat :свиркам: :pos:

740 aj du :D
A tebe koj ti dade dozvola da delis apoj, a?:mad:tie se moja dolznost:P:pos:ti ne im ja znaes tocnata doza na site , ke im zgresis , ne daj boze , moze pamet da im dojde:pos:

745... добро се извињавам нема да се повтори , ветувам :( сакав само да ти помогнам :P ... иначе си за отрезнувачка кафица ? :coffee::D

750 primeno izvinuvanjeto:D nema tuka igranje so ovie raboti , mora strogo profesionalno:P
A be ja trezna stalno sum , ali aj stavi kafica , ke te druzam:D

760 aj na zdravje:coffee: ama ova ne e otreznuvacko , ova ni za v zab ne go biva:P
--- надополнето: 8 јули 2012 во 11:01 ---
A bre da ne se zasrkna so kafeto:LOL::pos:

800... не ма ... какво зштркување си иам проблеми од долгата вечер :LOL: ... ми имат водката нешо пореметено :pos:

765 a gledam i si gi pobrkal i brojkite duri:P
A be ne e alkohol za deca:D ke treba da ti udram dupla doza od sabajle , da se osvestis:pos:

775 Ti velam jas samo dupla doza mu e najkata , i ke bides kako nov, ke spies dzoa bebence:P:pos:
Ma kakvo apule , sakas da me zatvorat za kriminal , kaj se mesa alkohol so apovi :icon_lol:

7800.... sea se pocustvuvav kako pijanica ... abe nemam pieno 6 saati ... ozednev :pipi: :D ... na antenna obozavaat da kazat razladuvajtese po ovie zestini so antenna i nekoe dobro pice ( na pienje mislim :ROFLMAO: )

785 samo voda ko taka :D po moznost so limonce , ke te osvezi:P
nema bolje pice od toa:LOL:

790.... ne mi e lesno .. (n) ... ko ce se setam pred nekoja godina samo viva drugo nisho,a sea so mesavini :pos:
inace nisho ludacive drugi se pod dejstvo uste :ROFLMAO: ... cico lion i bato martin koj znae kaj sa :pos: gi obzel konjakot , shutrak uste so pevaljkite si shara , inzagi fati zencka i sea ne ni ide u poseta , peperutka go ceka lion da ja otvori , zarobena e :ROFLMAO: ... aXSONN se pece po zestinive ....
samo nie sme vredni od sabajle :LOL:

795 e ne ti e bogami:D
Sekoj fatil nekoja strana , ama najcuden mi e sutrak nekako ga nema :LOL:da ne mu zabranile pristup do net:LOL::pos:
Abe vredni sme , nema sto , kako pcelickata Maja se osekam:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom