- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
Aма не е Шутрак крив сега проверив, Шутрак кола ставил со регистарски таблички но неш е пореметено и ја дава таа слика630 Кажав последниот пост на Шутрак не мојот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aма не е Шутрак крив сега проверив, Шутрак кола ставил со регистарски таблички но неш е пореметено и ја дава таа слика630 Кажав последниот пост на Шутрак не мојот

,,,dobro ke mi objasni nekoj ,,,u pizd# mat#r   za shto stanuva zbor,,,ja staviv kolata od eden drugar sho saka da ja dovlechka ,,,krsh neviden,,,,,e aj stavete ,,ajde axs ,,sho e tolku problematichno ,,,shlapaj ,,pa site da vidime,,,,,,,,,
,,,dobro ke mi objasni nekoj ,,,u pizd# mat#r   za shto stanuva zbor,,,ja staviv kolata od eden drugar sho saka da ja dovlechka ,,,krsh neviden,,,,,e aj stavete ,,ajde axs ,,sho e tolku problematichno ,,,shlapaj ,,pa site da vidime,,,,,,,,,

Абе ја проверив од кај е линкот и да кола имаш ставено ама неш е пореметено од сајтот и иди види шо слика има635,,,,,,,dobro ke mi objasni nekoj ,,,u pizd# mat#r za shto stanuva zbor,,,ja staviv kolata od eden drugar sho saka da ja dovlechka ,,,krsh neviden,,,,,e aj stavete ,,ajde axs ,,sho e tolku problematichno ,,,shlapaj ,,pa site da vidime,,,,,,,,,

,,, abe mene pak mi izleguva renoto so tablichki ,,,188,, ????????????????????
,,, abe mene pak mi izleguva renoto so tablichki ,,,188,, ????????????????????

gata kjero barem po lp kazhi sho e rabotava,,,,,,,650 vidio , ne vidio sad se izgubio