Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
895,,,,:icon_mrgr:,,,,,pppffffffffffff,,,,:pos::pos::pos::pos::pos::pos:,,,najde koj da zboruva,,,,,:mad:,,,a sho mi trebeshe da te spomenuvam,,,,,:tapp::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:,,,,martin gledash deka ,,ko lopov bitolski krade,,,,,,:pos::pos::pos::pos::pos::pos:,,,,i samo plazma tv ,,,zima ,,,,:pos::pos::tapp:

900 emi kos i znajs so go vikas da dojdi ...bas sega da ni rasipi krajot:pos:

905,,,,:icon_mrgr:,,, mu ja nema peperutka,,,,,:pos::pos::pos:,,,,,kaj tebe se li e na broj,,,,,:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

895,,,,:icon_mrgr:,,,,,pppffffffffffff,,,,:pos::pos::pos::pos::pos::pos:,,,najde koj da zboruva,,,,,:mad:,,,a sho mi trebeshe da te spomenuvam,,,,,:tapp::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:,,,,martin gledash deka ,,ko lopov bitolski krade,,,,,,:pos::pos::pos::pos::pos::pos:,,,,i samo plazma tv ,,,zima ,,,,:pos::pos::tapp:
880 ваква ли плазма :pos:

Flat-Screen-TV-Fail.jpg

930,,,,:icon_mrgr:,,,,,,nesho vo posledno vreme ,,se pochesto go boli ,,,, stomakot de ,,,na nervna baza ,,,kraj na shkolska godina ,,,a on ,,bi da podolgo ,,,shkoloto,,,,:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

945,,,,:icon_mrgr:,,,, a lion ti zboruvash od iskustvo,,,,,,:pos::pos::pos::pos::pos:,,, aaa ne martin se petki ,,,od nash tim e ,,,,nie sme pogolemi ludaci od vas,,,,,:pos::D:LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom