Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
880,,,:icon_mrgr:,, abe tebe tuka te proglasivma za ,,, gospodin ,,,hospodin lopov ,,i sega ,,,bla ,,,bla ,,,,aj toa tamu urgiraj ,,so vremevo,,ti si povrzan so mafiozive,,,:pos::pos:treba kutrata da,,varosyva,,:pos::facepalm:

885 a gotovo veke se dogovorivme so nego , Lion ke mi pomozva okolu varosuvanjeto:LOL::pos:ke mu go drzi valjakot na mazot mi:pos::pos::свиркам:

890,,,,:icon_mrgr:,,, da ne puknish kaj ti tekna ,,,,:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::tapp:,,,,:facepalm:,,,
,,,ama lionot trebe da bide pochesten ,,,najvazhnata rabota ste mu ja dodelile,,,,:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::cuc:

895 kuti :facepalm: kaj kazav kaj se zapustiv:LOL::pos:sega ke se pravi vazen:pos:

900,,,:icon_mrgr:,,, a velish deka e sposoben chvrsto da go drzhi,,,:pos::pos::facepalm:,,rachkata od valjakot de,,,:pos::свиркам:

925 чекај бе не сум отишол на чколија уште...после ќе видиме дали има бандери :facepalm::ROFLMAO:

930,,,,:icon_mrgr:,,, aaa vaka mozhe ,,samo edna najava ,,a predi toa si chatel,,, dobroooo,,,:ROFLMAO:

940,,,,:icon_mrgr:,,,,
kofa%20bunar.jpg
,,,aj za sreka,,,,:LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom