Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
645,,,,,:icon_mrgr:,,,,navistina do kade ispitot ,,,,lionov :pos::pos::pos:,,,veke potpechuva ,,,ke trebe :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:,,,so WD40 ,,, da go podmachkuvash,,,,:pos::pos::pos:

650,,,,:icon_mrgr:,,,, offff i ti ko martin ,,,, :pos::pos::pos::pos:,,,,spremajte se za septemvri,,,,:place::LOL:,,,,,, ne be jas od bardovci chekam invalidska da mi dadat,,,,:pos::pos::pos:

505 леле и ја го имам чуството за септември :facepalm:

655,,,,:icon_mrgr:,,,, pu,,,pu ,,,aj od mesto malku pomesti se ,,,,sega ke polozhish,,,,i zaedno:coffee:ke pieme:)

а обавезно после испитот пиеме :coffee: кога ви одговара и таман ке ви се пофалам за испитот:ROFLMAO:

500 Кој ќе пиеме бе, од овде само ја и пеперутка пиеме алкохол другите само сокови пијат и тоа некои дури ни газирани не пијат, само џусеви :ROFLMAO:

665,,,,:icon_mrgr:,,, aj ti prvo polozhi,,,,:pos::pos::pos::pos::pos:,,,pa za tulumbi lesna rabota ke se dogovorime ,,,,nema da chekame ,,sobiranka ,,, ovoa e rotari zatvoren klub:ROFLMAO:

500 Кој ќе пиеме бе, од овде само ја и пеперутка пиеме алкохол другите само сокови пијат и тоа некои дури ни газирани не пијат, само џусеви :ROFLMAO:
495 прво сите заедно на сокче па ке ги испратиме по дома и ние ке продужиме со џин
--- надополнето: 18 мај 2012 во 00:40 ---
665,,,,:icon_mrgr:,,, aj ti prvo polozhi,,,,:pos::pos::pos::pos::pos:,,,pa za tulumbi lesna rabota ke se dogovorime ,,,,nema da chekame ,,sobiranka ,,, ovoa e rotari zatvoren klub:ROFLMAO:
ќе ме урочите вие знам ја и нема да положам :(:unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom