Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
930 Да бе и јас тоа прочитав :pos:\
Да вратиме па ќе играме нормално :pos: :pos: :pos:

535,,, aj lionot ke ne ozboruva posle,,,,,,,,,:LOL:,,, d be nie trojca musketri,,, a ti so desanka,,,:facepalm:,:pos::pos::pos:

540 Послатко е да победуваме како Сити,океј без навреда Мартинче! :pos: :pos:

545 мајке ми напорен ден срце удар инфракт за малце ке добиев :confused: нека им е честито титула и нека не им се множат :D

555 Леле кај го има ова од една страна овде да лупам глупости а од друга страна да кажувам на девојка дека ја сакам :pos::pos: Новозможен сум!

555 Леле кај го има ова од една страна овде да лупам глупости а од друга страна да кажувам на девојка дека ја сакам :pos::pos: Новозможен сум!
565 не сум бил едниствениот,шуќур добро е :pos:

570 За на клинички сум и таму не примаат вакви како мене :pos:
--- надополнето: 14 мај 2012 во 01:10 ---
565 не сум бил едниствениот,шуќур добро е :pos:
:pos: :pos: Само што јас иако се олеснав пак незнам на што сум!!Женскава ми дава лажна надеж! Хахаха :D

570 За на клинички сум и таму не примаат вакви како мене :pos:
--- надополнето: 14 мај 2012 во 01:10 ---

:pos: :pos: Само што јас иако се олеснав пак незнам на што сум!!Женскава ми дава лажна надеж! Хахаха :D
Иста ситуација,само што јас се олеснав од дамна па се вртиме уште во круг и ми дава лажна надеж :confused: Али стигнавме до кулминацијата утре е денот Д,ако преживеам ќе ви кажам :pos:
ај :sleep:

Иста ситуација,само што јас се олеснав од дамна па се вртиме уште во круг и ми дава лажна надеж :confused: Али стигнавме до кулминацијата утре е денот Д,ако преживеам ќе ви кажам :pos:
ај :sleep:
Aко прежиевееш нема бегање сите што со во Тим А и Тим Б одиме да начукаме некаде!Се надевам дека може некако да се најдеме во Скопјево или да стигнеме до тука! :pos: :pos:

555,,,:icon_mrgr:,,,aj ludaci ,,,dobro utro i odmene,,,,:D,,,,,a ideata ,,,ludara da se najde na kafe nekade niz skopjevo ne e losha ,, ,, :pos::pos::pos::pos::pos:,,,samo se prashuvam koj ke ne primi,,,,:LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom