Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
610,,,,:icon_mrgr:,,,,martin e odsabajle na uhilishte ,,peperutka :pos:,,,mozhebi javnala nekoja metla,,,,,a drugive ne se konkurencija,,,,,,,,,,,a nie dvajca ,,,,,//e sega sum navistina ozbilen//,,,,,,dva tri posta mi bea dovolni da prochitam i da znam so kogo si imam rabota,,,,,,,//nastrana mojot nick//,,,koga se igrash go pravish toa so polna odgovornost uzhivajki vo igrata,,,,,koga imash rabota,i si zaangazhirana ,,,//izvini// zhiva sila ne ##sh ni tri posto ,,,,,,,osobini shto navistina gi pochituvam,moeto skromno mislenje za tebe ///pozitivno///ti se bendisuvalo ili ne toa go mislam (y),,mlada si samo taka prodolzhi vo zhivotot i so semejstvoto ,na prvo mesto,,,,,,;),,,eve ja se prizemji snajka mi,,,,,,,,:P:pos:

615,,,,,,,,,:icon_mrgr: a da go proba nekoj drug kafeto za mene ,,,,a mozh mishomor mi staila:LOL:,,,,-pusa drugarska, i kako sladoledot,,,,,

635,,,,:icon_mrgr: dobro e zhiv i zdrav,,,,,,,,a i ne e losho kafencevo ako ne e za :pos: vo kujna barem koga ke i dojdam nag:свиркам:osti kfence da mi svari

640 ne ja obeshrabruvaj i ti odma :) i da ne cini ke vikas ubo e snajke , za merak:pos:

645,,,,,,,:icon_mrgr: koj peperutka da se obeshrabri,,,,:LOL:,,,ami z,sh vaka j krchkame rabotava ,od sho ja bendisav da mi bide snajka ,i sho mnogu natebe e slichna :pipi::свиркам:

Back
На врв Bottom