Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
450 ти погрижише за скарата, јас за пиењето а локацијата може заеднички да ја избереме :pos::pos:

455., da odredime lokacija ushte od sega ., z,sh kakva turkanica e ke ostaneme po doma., nema gajle a za salata sho praime., ili tamu na lice mesto ke sobirame taze:ROFLMAO:.,., koma choek koj i da si zhiv i zdrav da si ., me iznasmea

450 За салата има само едно решение а тоа е сега некој да ни се придружи и на негова обрвска да биде да прави салата, тазе е подобра ќе се позајмиме од комшиите кај што ќе бидеме за 1-ви :D

455 teshka rabota ovoa prashanje da go reshime denes., ili barem poslepladne ., najverojatno prv ke naleta al ., i toa ke mu go prikachime., do pred nekoe vreme imashe i od forumdzhivkive ., a i po drugi podnaslovi gi ima se pomalku., :pipi: kaj steee., treba nekoj kromid za salata da secka

450 :pos: ме изнасмеа со последно мора некој да сецка кромид :cuc: мора да фати женска рака инаку не ја бива работата.:)

455., epa koga kolovrt ima drugi planovi za prvi maj., mora nekako da se snaogjame:D., abe zhenska raka sho ke fane ke pozlati:LOL:

450 откако ќе ја прочитаат дискусијата мислам дека сами ќе се канат, и ќе треба да селектираме кој да дојде со нас.:pos:

Back
На врв Bottom