Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
555..samo ovoa priznavam

Bullitt_mustang.jpg
ludooooooooooo
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 22:40 ---
550 ., a z.sh nie te sakame tebe .,,, barem jas ., aj pogodi odtripati:love::свиркам:

555..samo ovoa priznavam

ludooooooooooo
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 22:40 ---
550 ., a z.sh nie te sakame tebe .,,, barem jas ., aj pogodi odtripati:love::свиркам:
545
Шутрак ди на се умешал прсти овде :pos:
Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!
anonimna prasuva nesum zacleneta - kakov sovet bi mi dale ako ve prasam deka posle dvaeset godini brak i toa sreken so dve kerki sakam i me saka zenet covek? raboti so mene se gledame, baknuvame a za drugo nemame kade a sigurna sum koga bi sakala jas i bi imale nekoe skrisno mesto za poveke od baknuvanje i galenje bi sakal i toj da legne so mene.:(
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 19:59 ---

545
abe ti ne si tokmu:mad:., sakash da me skarash so nesa ., izvini druzhe ., nie sme drugari ., i samo se zezame., alooooooooo ne 20 ., abe 30 g .lele ako mi vleze snajkata vo zezalicive ke bide cirkus:facepalm: a da prvo na sabina ke i pobaram kadro da mi isprati po lp :LOL: mozhe mozhe neshto da bide:ROFLMAO:
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 22:59 ---
abe kaj e martin ., vo presudni momenti na natprevarot ., se izgubi:sleep:

545

abe ti ne si tokmu:mad:., sakash da me skarash so nesa ., izvini druzhe ., nie sme drugari ., i samo se zezame., alooooooooo ne 20 ., abe 30 g .lele ako mi vleze snajkata vo zezalicive ke bide cirkus:facepalm: a da prvo na sabina ke i pobaram kadro da mi isprati po lp :LOL: mozhe mozhe neshto da bide:ROFLMAO:
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 22:59 ---
abe kaj e martin ., vo presudni momenti na natprevarot ., se izgubi:sleep:
540
Јебига ми се испушти :oops: а Мартин :drk:
Глеј го клипов Шутрак :vozbud:

Абе лион што кажуваш пред време,требаше кај мене да дојде да и кажев кој се Јунајтед :place:

540 шутииии не се губам славам!!!!! глори глори ман јунајтеед

535 ., vo shto e vo pravo., aaaaaaaaaa nesa ., e za inaet nie te sakame:P:D
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 23:25 ---
535 ., vo shto e vo pravo., aaaaaaaaaa nesa ., e za inaet nie te sakame:P:D

Back
На врв Bottom