Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
:icon_mrgr:,, 620, shooo samo 5000$,,,,e navistina eftino ,,,,,,ke morash cenata da ja zgolemish,,,,,:pos:,,,,,a toa monkej com ,,,tvoja firma e ,,,,vaka iskustveno:D:pos::pos::pos::pos:,,,,,a gledam od silna vozbuda ni brojki ne si uspeal da ukradesh,,,,,:ROFLMAO:,,,tuuu g urekov ,,,vednash na 50o simna ,,,abe ,,,vuk dlaku menja ,,ama tabiet ne,,,,:LOL::ROFLMAO:

tvojte ushe poslabo :pos:

535
495 :pos::pos::pos:http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=england1&game=618686

Е oва е тим бе :D http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=france1&game=613252
--- надополнето: 22 август 2012 во 11:52 ---
:icon_mrgr:,, 620, shooo samo 5000$,,,,e navistina eftino ,,,,,,ke morash cenata da ja zgolemish,,,,,:pos:,,,,,a toa monkej com ,,,tvoja firma e ,,,,vaka iskustveno:D:pos::pos::pos::pos:,,,,,a gledam od silna vozbuda ni brojki ne si uspeal da ukradesh,,,,,:ROFLMAO:
Толку вредиш во твојот тим бе, Мартин Гата и остали само 5000 даваа за да те најдат :pos: моја е све мајмуни бараме :pos:

:icon_mrgr:,,,630,,,,pu,,,pu da e skraja zbunet ,,,,ushte polosho polud ,,,,i se vodam po narodnata //bidejki nekoj ke bide zbunet////,,,,lud jebe zbunjenoga,,,,,:pos::pos::pos:,,,,,,pppffffff,,,,,fudbal,,,,,ushte gi lazhesh decava ,,,,,:ROFLMAO:,,,,ama koga ke naletate na kurat majmun ,,,,,,mislev na pp-ski de ,,,neshto ne vi e po keif,,,,:pos::pos::pos::pos::pos::pos::свиркам:

:icon_mrgr:,,,630,,,,pu,,,pu da e skraja zbunet ,,,,ushte polosho polud ,,,,i se vodam po narodnata //bidejki nekoj ke bide zbunet////,,,,lud jebe zbunjenoga,,,,,:pos::pos::pos:,,,,,,pppffffff,,,,,fudbal,,,,,ushte gi lazhesh decava ,,,,,:ROFLMAO:,,,,ama koga ke naletate na kurat majmun ,,,,,,mislev na pp-ski de ,,,neshto ne vi e po keif,,,,:pos::pos::pos::pos::pos::pos::свиркам:
490 Ја сум нормален бе :cool: Се лажат мора од нешто да се живее :pos:

Шутрак зш те банираа бе :pos:

635,,,:icon_mrgr:,,, e toa ti ke im go kazhesh,, na ovoa ubavo drushtvo ,,,;),,,, imash ,,,,,,vrski de ,,za sliki mavnuvanje,,,:cool:,,,,,,ti ovoa kao neshto ,,,toj sho mi praka poraki i samo preti ,,,,:cool:,,,,,e sega me stavi na misla ,,,mi dade ideja,,,,:pos::pos::pos::pos::pos:,,,

aeeeee,,,normalen ,,,i sho barash so nas tuka nenormalnite,,,,,,,:LOL::pos::pos::pos::ROFLMAO:

635,,,:icon_mrgr:,,, e toa ti ke im go kazhesh,, na ovoa ubavo drushtvo ,,,;),,,, imash ,,,,,,vrski de ,,za sliki mavnuvanje,,,:cool:,,,,,,ti ovoa kao neshto ,,,toj sho mi praka poraki i samo preti ,,,,:cool:,,,,,e sega me stavi na misla ,,,mi dade ideja,,,,:pos::pos::pos::pos::pos:,,,

aeeeee,,,normalen ,,,i sho barash so nas tuka nenormalnite,,,,,,,:LOL::pos::pos::pos::ROFLMAO:
490 КОј те банираше бе за да му го кажеме вицот :pos:
Јас сум тука да од вас ненормалните направам нормални :pos:

645,,,:icon_mrgr:,,,,,preku ,,,kur#ov koj me baniral ,,,ni prv ni posleden ,,,ni prvpat ,,ni posleden ,,,,:D,,, a vicevi doma kazhuvanje,,,,,

,,,:pos:,,,,,zatoa ,,,zamre igrachnica od shto ste tolku normalni,,,,a za korekcija na odnesuvanje ,,,i terapii kaj mene ,,misla bolesnic ,,, ne be ,,,normalni de,,,,:LOL::pos::pos:

655,,,:icon_mrgr:,,, jjjeeee,,, SL,,,, aj tamu vo septemvri se dogovarame,,,,,(y),,,,,ushte ne si pochnal so martin da mavate po normalnive,,,,:pos::pos::pos::pos:,,, barem so prazna chashka:pos::pos::pos:,,,,z,sh ako im dadesh i kapka ,,,gotovi pijani,,,,:pos::pos::pos::pos::pos:,,,,,

,,,, a koj toa fali tuka,,,,:D

665 да не си помешал апчињата бе ти...:pos::pos:

ај добредојде назад :coffee:

695,,,,:icon_mrgr:,,,,,na kokos,,,,,abe toa ne se pie se jade,,,,martin pozdrav ,,,e taka de gata me zezna ,,,,,mi protna nekoi tableti ,,,protiv zapek pa sega ,,,samo :pos::pos::pos::pos::pos:,,,,,se,,ee,dam na stolche,,,:pos::pos::pos:,,,,,aj pa se chitkame ,,,,se nadevam,,,,:pos::pos::pos::ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom