Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
44 договорено :cool: облечи потенка облека за кога ќе ти стане жешко полесно да ја скинеш :LOL::pos:

505:)
Koj go spomna Iblis?:P stvarno kade e covekot , kako v zemja da propadnal , bas mi nedostiga:P:pos: sakase da proba od moite kiflicki, taman se pruzi sansa, otide covekot:pos:
Ги намириса кифличките и се врати да ги проба :ROFLMAO::pos:

44 договорено :cool: облечи потенка облека за кога ќе ти стане жешко полесно да ја скинеш :LOL::pos:

Ги намириса кифличките и се врати да ги проба :ROFLMAO::pos:
515 E bogami poznati se moite kiflicki, mirisot se sekava nadaleku:LOL::pos:

33 :cool: видим ја ке ми должиш и одомор :D
22 Слабо видиш ти :LOL: ако ма, пари затоа праам Италија пак 0-2 искочи :D

Ај ја идам да праам пари на Шпанија ;)

515 E bogami poznati se moite kiflicki, mirisot se sekava nadaleku:LOL::pos:
До толку ли се сеќава мирисот надалеку, дури и нов профил да направиш :LOL::pos:

22 Слабо видиш ти :LOL: ако ма, пари затоа праам Италија пак 0-2 искочи :D

Ај ја идам да праам пари на Шпанија ;)

До толку ли се сеќава мирисот надалеку, дури и нов профил да направиш :LOL::pos:
11 ок, знааеш и од мене влог стави ако ;)

560,,,:icon_mrgr:,,,,,nekoj spomna kiflichki,,,,,,:D,,,,,

twitcypz6.gif

565 заладувало навечер бе...ај дд
уств :sleep:

585,,,:icon_mrgr:,,,,, aj du na site ,,,pozdrav ,,,kero ,,,koleshke,,,,,:),,,,,,SL ,,,volku rano si se razbudil ,,,ak kazhuvaj ,,koga sakash na kafe ,,,aj vo punto verde,,,,odgovara ,,ili ne ti se izleguva,,,,ili dovagaj vo imidzh,,,,,,:D,,,,,,,,,,,,,a kiflichki kamo,,,,,,,,,,,:),,,,za obleka ne prashvam ,,,ne e primerno,,,,,,:eek::LOL:

595,,,:icon_mrgr:,,,kakov pa sega bazen,,,,da zavrsham rabota i da si begam ,,,da ne me fatat goreshtinive,,,,ako sakash ti rekov sega ,,sum ,,malku so plus vreme ,,,mmna koj bazen zhiti gospod,,,,,:facepalm:,,,,,,pristigna demonstratorot,,,,:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom