Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
885,,,,:icon_mrgr:,,, velat na dozhd se rasnelo ,,,aj jas malku da postojam ,,,,da nakisnam ,,,:pos::pos::pos:,,, mozhebi ke potporasnam,,,,:pos::pos:

890 jas deka stalno si nosam cadorce , zatoa si ostanav malecka:pos:

900,,,,:icon_mrgr:,,, tuuuu soncevo ,,se pojavi ,,,nema rastenje ,,, ostanavme ,,, mali budali,,,,:pos::pos::pos::pos:

910 Кај миеееееееееее сонцетоо?КАј ми еее:place::place:Те сакам сонцее:place:

905 абе го сакам сонцето,зошто сонцее не ми се смирувашшш,сонце беееееееееее,те сакам СОНЦЕЕ!!!:place::place::pos:

910 моето сонце ми кажа скар засекогаш..ама ќе пушти за месец два ништо страшно :facepalm:

905 абе го сакам сонцето,зошто сонцее не ми се смирувашшш,сонце беееееееееее,те сакам СОНЦЕЕ!!!:place::place::pos:
900 pak se skra so sonceto ?
--- надополнето: 26 мај 2012 во 20:12 ---
910 моето сонце ми кажа скар засекогаш..ама ќе пушти за месец два ништо страшно :facepalm:
:facepalm:

900 pak se skra so sonceto ?
910 Абе сонцетооооо пеперутке,аххх беее :place::place:
Не било мое сонцето да се искарам :D
--- надополнето: 26 мај 2012 во 20:15 ---
Твоето сонце било опасно мајке ми! Моето до мене на улица помина и ми ја сврте главата :pos: :pos:

910 Абе сонцетооооо пеперутке,аххх беее :place::place:
Не било мое сонцето да се искарам :D
--- надополнето: 26 мај 2012 во 20:15 ---

Твоето сонце било опасно мајке ми! Моето до мене на улица помина и ми ја сврте главата :pos: :pos:
900 :facepalm::facepalm::pos:

910 Работава оди кон не зови мама докотора,јер нема љека против отрова,како што гледам :pos:

900 докторка да повикаме а не доктор побрзо ке почнеш заздравуваш:D
910 Си зависи за каква станува збор.. :pos:
kcd00064094.jpg
или
4223820125_d1f16835ab.jpg

(Да ти е мерак да те пробуши)! :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom