Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
585,,,za lazhga ,,,:icon_mrgr:,,, a sho ti pomina seminarskata ,,,samo ne znam kako vo neraboten den,,,,:pos::pos::pos::LOL:

600,,,,:icon_mrgr:,,,, dobro e se osvesti i konsultantot na peperutka,,,,,,,,,a sho ja konsultirashe sinoka ,,,se konsultiravte de ,,,,:pos::pos::pos::D

605 Дап,за тоа ме бивиТ ,иначе каде е кафето?Кој прае денес? :mad:
Плус вчера ти кидна,заради тоа изгубивме :pos:
coffee_service.jpg

Чим више никој не се јавува :pos:

610,,,,:icon_mrgr:,,,, aj chestita slava ,, i vechno ime na slavenikot,,,,(y):)

615 Честито слава,вечно нека му е името на славеникот! (y)*

610,,,,:icon_mrgr:,,,, aj chestita slava ,, i vechno ime na slavenikot,,,,(y):)
Фала куќна слава т.е. на сите е :)
gin-and-tonic-part-2.jpg

--- надополнето: 24 мај 2012 во 14:24 ---
615 Честито слава,вечно нека му е името на славеникот! (y)*
нема посебен славеник незнам на вашите диалекти како е ама Фала:D

e aj chicho da vi kazhe ,,,ovoa ne e slava tuku imenden ,,,,, i tochno ne mora da ima nekoj konkretno da go nosi imeto kiril ,,,,, mozhe da bide i domashen imenden,, ai plus ,,,chekajte da ja prasham babami taa znae mislam deka denes e i drug praznik,,,,,,,,,,,spasov den,ete taka da si znaite za ponataka ,,,,,,,,,,,,(y),, e sega chestita slava domakinke,,,,za mnogu godini ,,,,,/ete taka inzagi nishto teshko/:icon_mrgr:

e aj chicho da vi kazhe ,,,ovoa ne e slava tuku imenden ,,,,, i tochno ne mora da ima nekoj konkretno da go nosi imeto kiril ,,,,, mozhe da bide i domashen imenden,, ai plus ,,,chekajte da ja prasham babami taa znae mislam deka denes e i drug praznik,,,,,,,,,,,spasov den,ete taka da si znaite za ponataka ,,,,,,,,,,,,(y),, e sega chestita slava domakinke,,,,za mnogu godini ,,,,,/ete taka inzagi nishto tshko/:icon_mrgr:
Благодорам уште еднаш, ние го славиме како слава на куќата т.е спасовден ден ... :);)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom