Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
810 да не ти се роди некоја внука :unsure:

815,,,,:icon_mrgr:,,a da znaesh kolku i mene mi e milo ,,,shto pak sum so vas,,,gushkaa:),,,,aman ,,martin ,,tolku te ucham ,,,a ti ushte bez zencka,,,,:eek:,,,,gata aj pushti mu vibracii,,ta mladovo nashe ludo ,,,da se opameti ,,,ochigledno ne zima nish ,,primer od mene,,,:LOL:

825,,,:icon_mrgr:,, e sho ,,na nivni godini ,,, neznaevme za kompjuteri ,,ama za drugi raboti bogami ,,,hmmmm,,,,,,deneshnive ,,,zaspani,,,:pos::tapp:mladi i onaka se ,,, ama definitivno i ludi,,,,:pos::pos::pos::ROFLMAO:

835 ma kakvi komjuteri..........psss, jas igrav lastik vo maalo, krienka:D ehhhhhhhh, vreminja:D

840 а зашто мислите дека јас не сум играл..дома на спиење идев само :P

845,,,,:icon_mrgr:,,,,,pa koga vakvi:гомце::гомце::гомце:,,ke gi zavitkavme ,, vo nekoj vesnik da izgleda ko neshto kupeno vo prodavnica ,,,a nie odime po srekniot pronaogjach,,, i urnebes ,,:pos::pos::pos::pos:,,koga ke videshe shto ima vnatre,,,,:pos::pos::pos::LOL::LOL::LOL:,,,z.sh ne te primale ,,,od zhal samo na spanje te pribirale,,,,:ROFLMAO::ROFLMAO:

860,,,,,:icon_mrgr:,,,,ami koj gluposti,,,,:pos::pos::pos:,,,ovie zimi sega ,,,abe leto se vo odnos na togashnite ,,,aj ushte edna zvrchka,,,,,na vremeto imashe sneg ,,,ihaaa,,,,,i nie kopame dupka ,,ja polnime so voda ,,,odozgora ,,nekolku grachinja treski,,,i zamaskiran so sneg,,,,,:pos::pos::pos::pos: ,,,,,lele,,,,lele,,,,lele koga ke shlapnea vo toa vodata ,,, a zime ,,studeno,,,,abe toa za plachenje ne za smeenje ,,,ama ,,,na nas takvo ni beshe detstvoto ,,pa i del od mladosta ,,,,,ovie ,,,kurton generacija,,,,:facepalm::facepalm::pos::pos::ROFLMAO:,,,eveti i za voda ,,, :LOL:

865 e toa ti se vika detstvo, a ne denesnive........ Digimon , Pokemon , ne mrdaat od pred komjuter:pos:eh samo koga ke mi tekni na kukata na komsijata sto ja gagavme so jajca , pa toa cresite so bea vkusni, deka kradeni:D, :pos::pos: koga ne brkase so sekira po nas :pos:

865 без вреѓање :tapp: не се сите куртони ко шо мислите;):D не се сите куќни муви

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom