Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
730 ма ич немам мотивација за учење :( а мн ми треба таа мотивација дека ли да ја тражим :facepalm:
леле па се нервирам нема ми го свекор ми :(

735 prasaj go Martin , sigurno toj znae:D
A iskreno svekor ti i mene pocna da me zagrizuva :D nema go , ili e zglaven kaj komsivkata... ili babata mu ima udreno edna disciplinska:D

730 а тешко мене ако го прашувам Мартин :D а свекор ми сигуно е по комшии некаде , неверувам дека од дома има црвен картон:D

730 море остај тоа што заглавил него како ке се правдува кога ке се врати морам и јас да му помагам во оравдување што толку го нема :D

730 ма прави и он почетнички грешки :D

735 :LOL:
--- надополнето: 12 мај 2012 во 09:05 ---
So napravi so ona , prasa li ?:)

730 тоа е:D и како да се сконцентрирам на учење кога секој ден по некој ми бега од контрола еве и лавот го нема тој па кај ли е заглави ...o_O:LOL:

735 :D Koga ti velam deka ne mozes da se potpres na maz:D
koga togas ke zabega:D a lavot ostaj go sega leta vo oblaci:LOL: :cautious:

леле се јавив и знаеш глупости ми велат кога ке имаме повеке порачка на кај Ск тогаш ке ти донесеме и им викам а до нова год има шанси да ми ги донесете , они да да ке ти се јавиме пред да ја доставиме нарачката :facepalm:

mora malku postrogo:D
--- надополнето: 12 мај 2012 во 09:12 ---
леле се јавив и знаеш глупости ми велат кога ке имаме повеке порачка на кај Ск тогаш ке ти донесеме и им викам а до нова год има шанси да ми ги донесете , они да да ке ти се јавиме пред да ја доставиме нарачката :facepalm:
Ahahaha ludaci, pa so stavaat reklama togas :pos:
ke ti se usreki za nekoja nova god izgleda:D

знаев дека има некоја заебанција во сето тоа ама ај ке биде може некогаш има усте мн нови години :pos:

730 ма ич немам мотивација за учење :( а мн ми треба таа мотивација дека ли да ја тражим :facepalm:
леле па се нервирам нема ми го свекор ми :(
730 На исплакн малце очи :icon_mrgr: Да не речеш само ти слики постираш :icon_mrgr:

9893276-fine-art-black-and-white-portrait-of-a-beautiful-muscular-male-model-in-black-briefs-in-provocative-.jpg

735 Ihhhh pa ti , star volk e toj , ke se snajde:D
Џабе стар волк занигде е он ма :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom