Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
545 чекај,види, кажи ни и ние да знаеме :LOL:
530 :D http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=england1&game=511985

540 и сга нов ли да си направим или ке ме одсуспендират до утре а ? знаете ли :ROFLMAO:
Кој бе нов, им се заканив на сите таму дека ќе им го твитнам по еднаш и ми рекоа за некое време ќе те одсуспендираат :D:LOL:
--- надополнето: 6 мај 2012 во 22:35 ---
559,,,,:icon_mrgr:napravi nov tuka na kajgana ,,,,,,,,i furaj ,,,samo ne tolku ,,so pauzi,,:pos:
А ти Шутрак твиткаш ли :ROFLMAO:

540,,,,,:icon_mrgr:,,,vo pravo e lionot ,,ama kazhuvaat konkretno i za kolku vreme ke bide osloboden nickot,,,,,vaka,,,suspendirana ,,,,prashaj ja puma ,taa e epten aktivna,,,,,,,,(y),,,,,,,,,eeee jas lion i tvitkam ,,,i pipkam,,,:pos::pos::ROFLMAO:

535 ич не се фер овие од твитер баш кога е најинтересно најдоа да ме суспендират :(

540,,,,,,,,:icon_mrgr:,,,,,,,,ovoa stana ko nacionalen sport na kajgandzhii,,,,,,,,:LOL:,,,,,,,,,ami gata ja nema,,,,:Dtaa e sigurno direkt vo centralata na tviter,,,i tamu im ,,shtraka,,,,,:LOL:

545 гата свекорот го пуштила да штрака по твитер :pos:

545,,,,,:icon_mrgr:,,,,,,,,,redno e i nekoja snajka da odmeni svekor ,,,,eve mojava ,me odmenuva,,,,,,,,:pos::pos::pos:dodushe i bapnale ban tamu na tviter,,,,,,:LOL:,,,,,,,,a zatoa iblisot go nema ,,:pos:,,,se zabavlja so ljubovni problemi,,,,,:LOL::ROFLMAO:

525 јок нема :D ама ми текна на пивце :LOL:

520 Другпут нек ти текнуе порано, дур работат продавници :ROFLMAO::D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom