- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 2.304
- Поени од реакции
- 1.775
790
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a me mrzi da odam do prva strana i da procitamфинтава е тоа што тим а зголемува за 5 а тим б намалува за 5(или обратно) важно ти си во тој тим што намалува805?!
pojma nemam sto se slucuva, samo primetiv deka brojkite se zgolemuvaat za 5a me mrzi da odam do prva strana i da procitam
Znaci gubam? Fuckфинтава е тоа што тим а зголемува за 5 а тим б намалува за 5(или обратно) важно ти си во тој тим што намалува
810

не бе друже играва се почнува од 500 и тимот а ако стаса до 1000 победува а тимот б ако стаса до 0 исто така победува...значи јас ако кажам 810 ти ми викаш 805 и така....Znaci gubam? Fuck![]()
Ahaaa sega skontavне бе друже играва се почнува од 500 и тимот а ако стаса до 1000 победува а тимот б ако стаса до 0 исто така победува...значи јас ако кажам 810 ти ми викаш 805 и така....
он: 815

Твоите водат иначе 4-3 у партии, ако оваа тепаме ние а како што гледаш одлично ни иде ке биде 4-4..Ahaaa sega skontav![]()