Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
615,,,:icon_mrgr: deneshnata///za vecher/pletka ,,,malku ke proshetam,,///,,,e dve kotelecki, so edna igla i sredniot prst ko ispomosh:pos::pos::pos://ne mi se verva sho zborva:P:свиркам://
--- надополнето: 19 април 2012 во 10:41 ---
,,,,,:pos::tapp: tuku drugo mi beshe muabetot,,,,nasekade fontani skulpturi,,,,,,,,,a snajka mi i denes li gradov go kiti so,,,"kiti":pos::facepalm:

635,,,:icon_mrgr:,,,tuku aj nie da se osvezhime ,,,:coffee:

CFEE.jpg

640 fala ti na ponuda , ali kako sum nastinata uste sladoled fali:)ama aj ne te odbivam , ke udram kontra , belki ke pomini pobrzo;)
:coffee::) ti rabotno od sabajle ili...?

645,,,:icon_mrgr:,,,sho nastinka,,,klin se klinom izbija /ama ova vazheshe za grlo vospaleno/ tuku aj neise znaesh kako sega so vremevo ni tamu ni vamu,,,edna nedela so terapija ,,,:D,,,7 dena samo od sebe pominuva:LOL:

650 obicna nastinka rinitis:D so fervex i vino vareno ke pomine:D plus vecerna terapija od dobro prepotuvanje:pos::facepalm::свиркам:

650,,,,:icon_mrgr::Dmozhe i bez fervex da pominesh ,,,a sostojka za vo greanoto vino ,, melen crn biber,,,,,,,,(y),,,,,i zoshto ne e ptreben fervexot,,,,,,,,,,,,eee najvaznoto od se :pos:vechernata terapij i kurativa/ne me gledaj popreku toa e termin za lechenje:P/so prepotuvanjeto ,,,,:свиркам::facepalm:i toa na 12h,, vecher taka poranko i vo rani zori,,,,:facepalm:togash e najsilno dejstvoto:LOL:

655 biber toa obavezno:D ne te gledam popreku , se razbirame , mislam:pos:
okolu 12 najveke faka terapijata:pos:togas dostignuva kulminacija:pos::facepalm:

660,,,:icon_mrgr:,,:pos:/gushka drugarska/toa poranko vecher ako si bez svekor i svekrva/demek sama doma/,,,,,i ke mu dojde ko ampicillinum na 6h:pos::pos::pos:

670,,,,:icon_mrgr:,,,,,,,:ROFLMAO:,,,,,,,i kazhvam na onaa snajkami deka sama ke bide ,a taa se zapnala se nesho da taknuva,ne za drugu tuku eve vaka pobrzo da ozdravuva:pos::pos::pos://lele,,,lele koga ke prochita/:facepalm:

680,,,:icon_mrgr:,,e taka e koga ne te slusha tebe(y):pos::LOL: se zaletala samo po takvai:LOL::facepalm:,,,,,,,tuku offfff u pizdu materinu fonov,mora da se izlegvat,,,,,:mad::mad::mad:ako si tuka okolu 1 bi trebalo da se vratam,,,ne bi tuku sigurno ,,,se chitkme:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom