Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
740,,,:icon_mrgr: shmr shmr,,,,hmmm,,,, e sega duri ochive mi se okokorija:LOL:,,,fala,,,aj malku pride i blagce za posle kafeto,,,,,,povelele,,, kako mi se pogodija ama rernata dobro raboti do nea ke da e ,,:pos:,,,soprugata meshashe go brashnoto de:pos:

kolaci-sa-kremom.jpg

740
Шутрак како постигнуваш све не ми е јасно, готвиш, переш, пеглаш, миеш чинии и зачистуваш по дома :pos:

755,,,:icon_mrgr:,,,,,,,,,ami vreme mu e ,a eve i prolet dojde nema valjda esen da cheka,,,,:ROFLMAO:

ooofffffffff,,,,,,,,,,:pos: ama rabotno go pochnavme denov:pos:

745
Шутрак угледајсе на Гата малце, она ниш не прави, нит пере, нит готви, нит пегла, апсолутно ништо :pos:

765,,,,,,,,:icon_mrgr:,,,,,,,,,ami ti normalen si,,,,,,,aloooo taa e zhencka tie gi vlechat koncite,,,,,,,,:pos:,,,lele shto sakam nekoja da te smuva,,,,,,,,pa pamet da ti zavrti,,,,,pa ne ke znaesh glavata kaj ti e,,,,,,,pa posabajlechki vo krevet sabotno kave ke nosish,,,,,,,pa,,,,,,,,,,pa,,,,,,,,,,,od tolku mnogu mi se zavrte umov a i tebe ke ti se zavrti,,,,,,,,,,,,,,i da znaish chekam pokana za svadba,,,,,,,,///vo najskoro vreme////:cool:

760
Ахахах ти нормален ли си шо збориш бе ако те мота жена ти на мало прсте, не значи дека и кај другите е така :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom