Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
910,,,:icon_mrgr:,,taa vo sredina vo crniot kozhnjak taman ke bidat,,,,cicijo,,,,,,,:(:LOL:
910
Шутрак еве за тебе, тие младите горе се за млади ко мене, овие се таман за тебе :D

OldFashionedNurses.jpg

920,,,:icon_mrgr: imam probano i ja preferiram crnkinjata,,,,,,,:cuc:,,sakale veruvale sakale ne aaallliiii,,,wow,,,,,,,,i sega posle tolku godini//mislam na crnoto// nekako pochna da mi se vrti pamet:vozbud::vozbud::vozbud:

920,,,:icon_mrgr: imam probano i ja preferiram crnkinjata,,,,,,,:cuc:,,sakale veruvale sakale ne aaallliiii,,,wow,,,,,,,,i sega posle tolku godini//mislam na crnoto// nekako pochna da mi se vrti pamet:vozbud::vozbud::vozbud:
915
Сигурен си дека била црнкиња, да не бил црнец :pos:

prdisk.ru-tyson_beckford.jpg

945,,,,:icon_mrgr: ,,,,,,,akron,,, neshto nok vozhnja do vashington togash beshe mnogu strogo na takvi avtopatishta a samo 55 mp/h=90m km:(:)za crnkinjata

950,,,:icon_mrgr: lion ovie raboti po lp ne im e mesto tuka ,,a i dolga i shiroka e :ROFLMAO:,,ami trgnavme od detroit za vashington i sega sho da ti kazhuvam,aallliiiiiiiii,,,,,,,,,ludo i nezaboravno ,,,abe tamu ko renta kar da zimash ja kaparisuvash za nok dve ,,,po zhelba i potreba ,,,,:cenzura::LOL::facepalm:
--- надополнето: 30 март 2012 во 12:31 ---
ej a jas odsabajle samo na kafe sum ,aj malku da kasnam neshto,ovoa so srnkava mi otvori apetit:icon_mrgr:,,,,,,,,,:pos:

Back
На врв Bottom