Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
600 ,,, ami mrza golema cheka nekoja lavica da mu zavrshi rabota i on na gotovo,tuka e on teshko muvalo e:свиркам:

605,,derman se nema od nego:P koga i da otvorish stranica ete go nacrtan,,,,,,,,:place: pati od nesonica,mnogu ja sakal pesnata i ko virus da mu e vlezen,,,pesnata de:pos::facepalm:,,,aj ednen muzichki pozdrav do nego:tapp:

610,,,,,,,,mnogu tezhok sluchaj,,,,,,,spored simptomatologijata insomnija continua stabilis:vozbud::facepalm:

610
Три мачки сакале да поминат преку пруга, но поминувал воз. Бидејќи не сакале да чекаат се решиле една позади друга да поминат меѓу предните и задните тркала на возот.
Претрчала првата, но задните тркала ја фатиле за опашката и и’ ја исекле на пола. Втората, исто како првата, завршила на другата страна со пресечен опаш.
Третата, видела како поминале првите две, го свиткала опашот меѓу задните нозе и претрчала. Меѓутоа се сплеткала во сопствениот опаш, паднала и возот и ја отсекол главата. :D

615 :LOL: ,,,od sigurni izvori ama nikomu ne kazhuvaj:(,poradi nesonicata ,,,komshivka ne ostanala negibnata ,sega se prefrlil vo drug vlez:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom