ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
значи според ова главен мотив на лозари да идат у недела е присуството на гостински навивачи? повеќе живеете за комити него за клубот ваш
Незнам зошто ти дозволуваат твоите да коментираш уште на темава :toe: :toe:

хахахаахха, да осетиш кумановски мрс
Туј се мерив курови , а ти га мешаш гз…

Големина на маицу скоро како за второ оделение… плус шоп.
Ама добро, нек смо живи и здрави па ке дојде време и место да се погодимо како што треба

Леле гревови дај одморите малко олабавите маица С од фан шоп, сс што се ви фалите…….

зашо бе секоја навивачка група коа ке изгуби реквизит кај нас одма принт шоп…голем кур бе еден реквизит е земен. И онака цел град има кумани реквизите па као не се нашол некој идиот да отиде негде кај шо не треба

зашо бе секоја навивачка група коа ке изгуби реквизит кај нас одма принт шоп…голем кур бе еден реквизит е земен. И онака цел град има кумани реквизите па као не се нашол некој идиот да отиде негде кај шо не треба
Не кажа никој туја дека е принт, тој знаев најдобро дали е, тија што са гу земале. Кажамо дека е шоп и големина С, што се јасно гледа, и не значи дека негирамо што е падната (ако истински е). А иначе, да, реквизити од шоп на Кумани имав голем број лица од град, не е ништо чудно или до сʼга невидено да се најде поединац идиот да се пушти куде што не треба, па после бидне беља…

Не кажа никој туја дека е принт, тој знаев најдобро дали е, тија што са гу земале. Кажамо дека е шоп и големина С, што се јасно гледа, и не значи дека негирамо што е падната (ако истински е). А иначе, да, реквизити од шоп на Кумани имав голем број лица од град, не е ништо чудно или до сʼга невидено да се најде поединац идиот да се пушти куде што не треба, па после бидне беља…
Taa ja kupivme od fanshopot u kumanovo a taa desno ja isprintavme zoso u nivniot fan shop ja nemalo postara bila..

Back
На врв Bottom