ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Коментар на место.
Ликот е локален шериф идел на трибина ама нема Н од навивање,на трибина идеше поради други интереси во позадина навивање.
Лани во пакет со ќејавиот Иди беа шлакани од екипа на Комити и Војводи на Боемска, штета што голем дел од постарото јадро се тргна од трибина заради козарот миленко.Ставот на групата требаше да биде јасен до крај против него вака голем удар доби групата и многу фракции се направија, а се градеше и идеше супер ама на некои не им одговараше да има маса на народ од 2000/3000 луѓе и почна гасењето.
Коментар на место.
Ликот е локален шериф идел на трибина ама нема Н од навивање,на трибина идеше поради други интереси во позадина навивање.
Лани во пакет со ќејавиот Иди беа шлакани од екипа на Комити и Војводи на Боемска, штета што голем дел од постарото јадро се тргна од трибина заради козарот миленко.Ставот на групата требаше да биде јасен до крај против него вака голем удар доби групата и многу фракции се направија, а се градеше и идеше супер ама на некои не им одговараше да има маса на народ од 2000/3000 луѓе и почна гасењето.

Доста Бугари денес низ Атина, може да биде интересно
Da mozhnoe original 21 brzite zajaci pak da si izbodat nekoj svoj, poshto bugarive cel den im shetaat niz grad a brzincive nigde gi nema

Da mozhnoe original 21 brzite zajaci pak da si izbodat nekoj svoj, poshto bugarive cel den im shetaat niz grad a brzincive nigde gi nema
Aek se gnasoti koi koristat nozevi i molotovi, pola od nivnata grupa e sostavena od siptarskii imigranti koi ziveat vo Grcija (kako i kaj site golemi grupi vo Grcija, pola od nivnite tribini se polni so siptarii)

Грците освен бројка и традиција и не се некои хулигани. Земи им ги ножевите и молотовите и се немоќни.
Левски 1600 карти добија за вечер и им се шетаат сред Атина без проблем а Атина како што знаеме има три навивачки групи кои се респектабилни; Оригинал 21, Гејт 7 и Панатаникос Гејт 13 и никој од нив да не нападне ми е стварно нереално.

Тоа се деца што се сами на јужна трибина. На запад може да постројува во соништата само. Знае како поминуваше првата сезона кога влеговме во борба против Миленко. Не смееше да пријде до трибина, беше плукан, гаѓан со се и сешто. Стоеше позади ЕБР и блееше ко мисир, заедно со другарчето негово. Па од далеку мавтаа со прстите.
Типот има функција во клубот, ШЕФ Е НА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ, не можеш да го нападнеш без последици за тебе. Ќе те прекрши ебр или ќе одговараш кога тогаш.
Најмалку што сака некој во ситуација кога клубот е најмртов во историјата е да попие кривична за гомно како овој.
Тие што го нападнале, го направиле тоа затоа што и они се со грб како него, па свиткал опашка.
Проблемот го опишав во пост во темата за ФК Вардар.

Секогаш страдаат најнаивните. Децата кои им се навива, а не се запознаени со одлуките кои интерно си ги носи групата. Лоша организација, лимбо ситуација и тогаш се случуваат вакви работи.
Ни паѓаат реквизити, фаци ко Денис во минатото глуми шериф на наши деца во маало, Варга ти шамара млади членови, свадбари ти ја бркаат цела младина.
Се' тоа води до разочараност кај оние што се во години кога највеќе им се навива. Одиш на трибина, те шамара некој дибек, групата не те брани, нема реакција. И затоа менуваш трибина и ЦПБ ќе ти извади 100 души на тренинг, Пирати и ѓорчевци ќе ти ги приберат децата итн.
Скопје не е Битола или друг град со една навивачка група, одма нуди други опции во тие млади год
Ти како навивач со долг стаж треба да си свесен дека тие деца на јужна некој ги пратил и им кажал што да пеат. Дечкото односно МОЗОКОТ на запад е научен да си ги остава децата во проблеми тоа не е никаква тајна и цел град го знае поради проблемите кои се случуваа пред извесен период. Исто така како може кога групата почна пак со скандирања против СВИЊАТА на дотичниот му текна дека групата треба да оди во бојкот? Дали овие од Ѓорче се толку опасни што можат да се држат и 5 на 100/200 навивачи?
Дали е добро една навивачка константно да соработува со МВР и да бара помош за членови кои не се истомисленици со Мозокот да бидат малтретирани на улица?
Во Комити улицата ја нема веќе долго време единствени достојни и со чист образ таму биле од секогаш само КЧ и господинот од К4 како поединец(кој има акции повеќе од цел запад моментално) да не спомнувам имиња. Така да јас сакам само да им порачам нешто на неколку дечки тука што се прават паметни: Земете ги работите во свои раце и работете за групата фрлете го ѓубрето од вашиот двор и не ги слушајте СЛАТКОРЕЧИВИТЕ зошто они се канцерот на ЗАПАД!
Автоматски споено мислење:

А која е таа трибина, запад ли е тоа ?
Тоа е јужна, тоа се млади дечки.
По првото коло со Шкендија, имаше од запад скандирања против управа, ама тогаш не доаѓа никој, тие таквите се кријат позади ЕБР.
Лани у Дебар Маало , овој лик и уште еден негов пајташ, бегаа од 2ца, еден Комита и еден Војвода. А ситуација нормална 2 вс 2.
Потоа нешто објаснување на малолетни деца, силење. Значи тоа се такви ликови, се гледа колку им вреди зборот и каков карактер се,

А јас пак би ркеол дека на повеќето од терасата, матична трибина им е западната трибина... подоцна некои од тераста имаат почетоци и со ЛФ...
А од кога ликови со значки се вклучени во акции за групата?
Не ги бранам мафијашите од Ѓорче само ме интересира до кога ќе кажувате приказни и ќе се лажете самите себе.

Ти како навивач со долг стаж треба да си свесен дека тие деца на јужна некој ги пратил и им кажал што да пеат. Дечкото односно МОЗОКОТ на запад е научен да си ги остава децата во проблеми тоа не е никаква тајна и цел град го знае поради проблемите кои се случуваа пред извесен период. Исто така како може кога групата почна пак со скандирања против СВИЊАТА на дотичниот му текна дека групата треба да оди во бојкот? Дали овие од Ѓорче се толку опасни што можат да се држат и 5 на 100/200 навивачи?
Дали е добро една навивачка константно да соработува со МВР и да бара помош за членови кои не се истомисленици со Мозокот да бидат малтретирани на улица?
Во Комити улицата ја нема веќе долго време единствени достојни и со чист образ таму биле од секогаш само КЧ и господинот од К4 како поединец(кој има акции повеќе од цел запад моментално) да не спомнувам имиња. Така да јас сакам само да им порачам нешто на неколку дечки тука што се прават паметни: Земете ги работите во свои раце и работете за групата фрлете го ѓубрето од вашиот двор и не ги слушајте СЛАТКОРЕЧИВИТЕ зошто они се канцерот на ЗАПАД!

Не ги бранам мафијашите од Ѓорче само ме интересира до кога ќе кажувате приказни и ќе се лажете самите себе.
Друже зар мислиш некој на овие твои приказни ќе им поверува? Џабе си го направил профилов слободно избриши си го.

Грците освен бројка и традиција и не се некои хулигани. Земи им ги ножевите и молотовите и се немоќни.
Левски 1600 карти добија за вечер и им се шетаат сред Атина без проблем а Атина како што знаеме има три навивачки групи кои се респектабилни; Оригинал 21, Гејт 7 и Панатаникос Гејт 13 и никој од нив да не нападне ми е стварно нереално.
Na race ubedlivo broj 1 na Balkan ubedlivo. Kaj ke se tepaaat grcite so niv skakulci po 30kg. Grcite imaaat mnogu povleceno od turcite u smisol napagjanje pomali grupi, koristenje molotovi nozevi. Ništo navivacko nema u niv, cak i mi bese drago koa BBB gi usraaa u sred Atina.

Професоре, седи 1 !

Друже зар мислиш некој на овие твои приказни ќе им поверува? Џабе си го направил профилов слободно избриши си го.
Не барам јас никој да ми верува јас ја кажувам вистината, оди нека ти го исперат мозочето и уживај.

Професоре, седи 1 !
Во ред КОМАНДАНТЕ!

Во Комити улицата ја нема веќе долго време единствени достојни и со чист образ таму биле од секогаш само КЧ и господинот од К4 како поединец(кој има акции повеќе од цел запад моментално) да не спомнувам имиња.
Од цел пост ќе се согласам само за ова. За мене секогаш единствена подгрупа без дамка која секогаш била на трибина се Чентовци (со Пиво/Маџари, ама они не се толку ориентирани кон акции, повеќе си се лабав филм, пиво, дружба, графити, музика). Сите други имале топ членови, ама и по некои што за разни интетеси ја оцрнувале групата. За акции да не правиме муабет, заедно со дечкото што го спомна.

Другото е нешто што се дискутира надвор од форуми.

Од цел пост ќе се согласам само за ова. За мене секогаш единствена подгрупа без дамка која секогаш била на трибина се Чентовци (со Пиво/Маџари, ама они не се толку ориентирани кон акции, повеќе си се лабав филм, пиво, дружба, графити, музика). Сите други имале топ членови, ама и по некои што за разни интетеси ја оцрнувале групата. За акции да не правиме муабет, заедно со дечкото што го спомна.

Точно дека не е за за тука муабетот. Ама неможам да разберам како до сега не сватија кој им е проблемот и како уште можат да веруваат во филмовите на поединци.
Во секој случај ќе видиме како ќе се одвива ситуацијата, времето ќе покаже...Поздрав!

Точно дека не е за за тука муабетот. Ама неможам да разберам како до сега не сватија кој им е проблемот и како уште можат да веруваат во филмовите на поединци.
Во секој случај ќе видиме како ќе се одвива ситуацијата, времето ќе покаже...Поздрав!
Се е супер што пиша само требаше од твојот профил да напишеш.

Koj vi frlaat topovski vo kop ili jas da vi gi kazam

Back
На врв Bottom