ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
balisti nema ni vlakna cepnato, ste go napagjale eden od publika sto nemalo vrska so nas 4 na 1 pederski hahaha mnoku jak mentalitet imate
најде кој за менталитет да збори сите испод 18 на ваша трибина без нож ни до веце не идат дома а и таа постара екипа не ви е нешо подобра

Ova vistina li e, navistina li bile napadnati tie sto nosele maici na grobari u Bitola? Toa gLodarite mnogu se kurcat pa posle placat i se pravdaat zosto im bile odzemani maici, ocigledno naviknati se samo toa navijacite na cska i paok da im se lizat. Znam deka Komiti niv vake gi imaat soblekuvano po prsluci ama pa bas mi e drago koga ke vidam bilo koja makedonska ng da gi nauci na pamet malku. IMG_0048.jpeg

Ova vistina li e, navistina li bile napadnati tie sto nosele maici na grobari u Bitola? Toa gLodarite mnogu se kurcat pa posle placat i se pravdaat zosto im bile odzemani maici, ocigledno naviknati se samo toa navijacite na cska i paok da im se lizat. Znam deka Komiti niv vake gi imaat soblekuvano po prsluci ama pa bas mi e drago koga ke vidam bilo koja makedonska ng da gi nauci na pamet malku. Прегледај го приврзокот 485769
овие па србоманиве лигуши најголеми,за делије куманово имам слушано муабети од дечки кумановци дека тие побитни луѓе во делије куманово се некој битни фаци во прва екипа делије поради нишлије а делије куманово биле блиски со нишлије ама неможам да тврдам со сигурност ништо.ама овие гробари куманово се најнебитна група во гробари и во охрид кога им соблакаа дукс се лигавеа и плачеа да не ги тепаат а свесни се дека провоцираат па после ѓаволот им е крив дека ги мочаат.све на све браво за чкембари само газење на србоманите

овие па србоманиве лигуши најголеми,за делије куманово имам слушано муабети од дечки кумановци дека тие побитни луѓе во делије куманово се некој битни фаци во прва екипа делије поради нишлије а делије куманово биле блиски со нишлије ама неможам да тврдам со сигурност ништо.ама овие гробари куманово се најнебитна група во гробари и во охрид кога им соблакаа дукс се лигавеа и плачеа да не ги тепаат а свесни се дека провоцираат па после ѓаволот им е крив дека ги мочаат.све на све браво за чкембари само газење на србоманите
Ова што соблекле маица не е од Чкембари, од некој паметен битолчанец е што си ја сака земјата.
Чкембари се клањаат на гробари,кога гостуваа пред некоја година на ракомет реквизити мењаат со нив,најлошо беше што гробарите пеат песни против Македонија ни редат се по трето колено чкембариве една песна не испеаа против Србија наводно не ги слушале дека пеат против Македонија какво спуштање на земја.

Na koga imate soblachano duks kurtoni glupi
Автоматски споено мислење:

A napad na obichnu publiku koja si nema vrsku ss grobari i delije zimanje na maice i duksevi printani ili od butik ne sam bsh siguran deka e navivachki a i ne e rekvizit kd ke butnete neshto vredno tg mozhe da se kurchite

Na koga imate soblachano duks kurtoni glupi

A napad na obichnu publiku koja si nema vrsku ss grobari i delije zimanje na maice i duksevi printani ili od butik ne sam bsh siguran deka e navivachki a i ne e rekvizit kd ke butnete neshto vredno tg mozhe da se kurchite
I da se nadovrzhu ako sakate da objavimo maichke vashi da sporedimo vrednost

Последно уредено:
Back
На врв Bottom