- Член од
- 14 декември 2021
- Мислења
- 1.143
- Поени од реакции
- 4.522
@ZelenoBel ќе превземеш нешто, ќе следи некој бан или само кога пцуеме шиипттари тогаш банираш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
само два реквизити на групата…. пешкирот и мајцата вардар за нас што ја имаат сите бедноPovelete, Fan shop - Shvercerat Shkup.
Прегледај го приврзокот 483811
Нека ме поправи некој ако грешу, али ја како да прочита дека и овј бубањ не е земен навивачки него дечки од комити га оставиле негде да га поправив и некои улегнале сс пиштољи да га опљачкав тој место, после тој некако магично бубањ се нашија у руке на шверцери.vi kazav pa ajde pak ke vi kazam povelite u fanclub - Shvercerat Shkup! Ne ste za nigde upizdumater neznam kako uste navivat, i salvoite sto si prakjas tuku (Shkupi) ne ste rekviziti od Shvercerat Shkup. Ajde sega caoПрегледај го приврзокот 483816
Глеј го бе инцестот што правите бе вие ХАХАХХАХАХАХАХАХАvi kazav pa ajde pak ke vi kazam povelite u fanclub - Shvercerat Shkup! Ne ste za nigde upizdumater neznam kako uste navivat, i salvoite sto si prakjas tuku (Shkupi) ne ste rekviziti od Shvercerat Shkup. Ajde sega caoПрегледај го приврзокот 483816
Не е тапанот на Комити, туку на постари луѓе што одат на југ со знаме Стара Гарда.Нека ме поправи некој ако грешу, али ја како да прочита дека и овј бубањ не е земен навивачки него дечки од комити га оставиле негде да га поправив и некои улегнале сс пиштољи да га опљачкав тој место, после тој некако магично бубањ се нашија у руке на шверцери.
точно еНека ме поправи некој ако грешу, али ја како да прочита дека и овј бубањ не е земен навивачки него дечки од комити га оставиле негде да га поправив и некои улегнале сс пиштољи да га опљачкав тој место, после тој некако магично бубањ се нашија у руке на шверцери.
Не само што го украдоа тапанот, туку четворица тепаа СЕДУМДЕСЕТ И ЧЕТИРИГОДИШЕН човек кој беше сопственик и работеше во дуќанот.Не е тапанот на Комити, туку на постари луѓе што одат на југ со знаме Стара Гарда.
Оставен да се поправи во Чаршија, го виделе дека е таму шипците, влегле со оружје и го ограбиле.

Normalno e sto ja ukradoa taa kniga, nikogas nemale nitu edna vo zivototЦела тифо сцена мизерна
Глеј го бе инцестот што правите бе вие ХАХАХХАХАХАХАХАХА
Oooo ekspertuuu pak li se opravduvas deka ne bile vasa podgrupa stara garda.Не е тапанот на Комити, туку на постари луѓе што одат на југ со знаме Стара Гарда.
Оставен да се поправи во Чаршија, го виделе дека е таму шипците, влегле со оружје и го ограбиле.
Алооо дружее опљачкани су, не сте могале да га земете навивачки како што на вас ви га бутнава транспарент па морате сс оружје, па каква група сте ви?Oooo ekspertuuu pak li se opravduvas deka ne bile vasa podgrupa stara garda.
Не им давај идеи жити сеНема да ме чуди да почнат скопско шишиња и кригли да сликат наопаку![]()
Ooo more kopuk vie i navivacki zemeno transparent e daleku kako nebo i zemja.Алооо дружее опљачкани су, не сте могале да га земете навивачки како што на вас ви га бутнава транспарент па морате сс оружје, па каква група сте ви?