- Член од
- 17 декември 2025
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи паднати су ги три главни транспарента, едн транспарент на подгрупу, неколко маице овуј годину, свите графити им бева ишкртани, на дн на албанско знаме много знамиња им бева паднати. Никад не су искочиле од диво насеље, едноставно не су навивачи него група без кодекс и нема потреба да ги се замарамо много на сви ги е јасно кој га води град.Завршете со нив еднаш за на век да им ебам семката , дали е ова чкртање е поврзано со истата дешавка за Куд Српски Вез каде имаат напишано uck?
Прегледај го приврзокот 483721
Брат ми, они су толко завршени, што не е ни можно повише да се завршив од тој што веќ су, иначе тој што е на слику е направено најверојатно од дечишта кои што сумњам дека са у групу. А за тој сʼс Српски клуб ке си одговара законски, кој и да е.Завршете со нив еднаш за на век да им ебам семката , дали е ова чкртање е поврзано со истата дешавка за Куд Српски Вез каде имаат напишано uck?
Прегледај го приврзокот 483721
Ne zboruvaj za kodeks, be dete glupo. Zemavte edno zname od nivna podgrupa i tie ja zatvorija podgrupata, bas kako sto nalaga kodeksot. Duri ni clenovite od taa podgrupa poveke nikogas ne se pojavija na tribina. Se drugo sto go fakjavte bea obicni navivaci, nikoj od tribinata na IliretЗначи паднати су ги три главни транспарента, едн транспарент на подгрупу, неколко маице овуј годину, свите графити им бева ишкртани, на дн на албанско знаме много знамиња им бева паднати. Никад не су искочиле од диво насеље, едноставно не су навивачи него група без кодекс и нема потреба да ги се замарамо много на сви ги е јасно кој га води град.

Овʼј стикер, заедно сʼс тија прикаске за полицију, е много смешно да искача од некои кои што викава џандари пред гарнизон кд дојдесмо да поправљамо графит, што не искочисте да се тепате, или тресев се мудики? Или па у Доброшане на пријатељску после едење ќутек кʼд пријависте вашега члана у полицију како “вработен во ФК Башкими” за да ви пројде по ефикасно? Од диво насеље милиметар не искачате, ќутек едете на недељу дʼна, лечите комплекси такој што објавуете штампани маице и се правите дека су паднати? А иначе немој да збориш много за наши чланови дека биле полицајци, пошто знаемо и ја и ти много добро кој, како, и зʼшто, е повржан сʼс “плави” од вашу екипу, поарно си седите мирни пошто сте комарци, а у мисли лавовиNe zboruvaj za kodeks, be dete glupo. Zemavte edno zname od nivna podgrupa i tie ja zatvorija podgrupata, bas kako sto nalaga kodeksot. Duri ni clenovite od taa podgrupa poveke nikogas ne se pojavija na tribina. Se drugo sto go fakjavte bea obicni navivaci, nikoj od tribinata na Iliret
I ne mozes da zboruvas za ultras mentalitet i kodeks koga ve nemase na natprevari recisi 10 godini bez nikakva validna pricina. Vasi clenovi se slikaat so maici od politicki partii, se narekuvate ULTRAS, a nemate ni fudbalski klub. Sorabotuvate so policijata, mnogu vasi poranesni clenovi se policajci, a da ne zaboravime deka mnogu od niv imaat problemi so policijata zatoa sto ste obicni kodosi. Samo se pravite jaki pred lugje sto ne znaat sto navistina se slucuva I veruvaj mi, se vrtite samo okolu nivnite pomladi (sto e normalno, 80% od vasata grupa se samo deca od 18-19 godini sto nosat Anonymous i Casa de Papel maski i mislat deka se mangupi, hahaha). Ne ste ni blisku do nivnata postara generacija, tie voopsto ne se zamaraat so vas.
Ajde cao
Прегледај го приврзокот 483739
Много глупо е да направиш профил специјално да ми одговориш на поруку али ете ќе ги добиеш твои 5 минута внимание. За тија паднати транспаренти сви ги знаев и нема потребу овдека да ги праќам, тој што Кумани не су биле активни некој период е заради тој што спортска сала не се користеше клуб пропадна, корона дојде и после Кумани искочива една од најбројни групе у Македонију, и дали ви најдесте да зборите дека све куде нас су 18 годишни? Па ви сте повише активни на тикток него на трибину, штампате маице и ги објављате на тикток без срам. Ишкртасте га графит куде гарнизон и сфатисте дека тој беше голема грешка нели? Позз од Македонско Куманово!Ne zboruvaj za kodeks, be dete glupo. Zemavte edno zname od nivna podgrupa i tie ja zatvorija podgrupata, bas kako sto nalaga kodeksot. Duri ni clenovite od taa podgrupa poveke nikogas ne se pojavija na tribina. Se drugo sto go fakjavte bea obicni navivaci, nikoj od tribinata na Iliret
I ne mozes da zboruvas za ultras mentalitet i kodeks koga ve nemase na natprevari recisi 10 godini bez nikakva validna pricina. Vasi clenovi se slikaat so maici od politicki partii, se narekuvate ULTRAS, a nemate ni fudbalski klub. Sorabotuvate so policijata, mnogu vasi poranesni clenovi se policajci, a da ne zaboravime deka mnogu od niv imaat problemi so policijata zatoa sto ste obicni kodosi. Samo se pravite jaki pred lugje sto ne znaat sto navistina se slucuva I veruvaj mi, se vrtite samo okolu nivnite pomladi (sto e normalno, 80% od vasata grupa se samo deca od 18-19 godini sto nosat Anonymous i Casa de Papel maski i mislat deka se mangupi, hahaha). Ne ste ni blisku do nivnata postara generacija, tie voopsto ne se zamaraat so vas.
Ajde cao
Прегледај го приврзокот 483739
Битола/Каадарци прајте коалиција во Охрид и бегате…СРАМО
Што се има случено?Битола/Каадарци прајте коалиција во Охрид и бегате…СРАМОТА!