Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е веќе убав графит
Ќе биде интересно$ ќе се враќате на трибина сега или не ви ги вратиле трансовите уште?
не ме чуди од овие више ништо ама ете 100 пати имам кажано не се овие навивачи овие се потрчковци од партија платено им е све превоз до скопје сендвичи у автобус. овие немаат ни н од навивачка група
Мене кратери увек су ми биле како интересна екипа, сга не може да ги рачунамо за навивачку групу зашто ударан транспарент ги е паднат. Али за толко мал град и толко мал број на навивачи трудив се највише што можев за клуб, али овај аи кореографија на ништо не личи.
тие старите кратери можда биле океј група никад се неам замарано со нив но овие новиве кратери ти се повеќе како фан клубМене кратери увек су ми биле како интересна екипа, сга не може да ги рачунамо за навивачку групу зашто ударан транспарент ги е паднат. Али за толко мал град и толко мал број на навивачи трудив се највише што можев за клуб, али овај аи кореографија на ништо не личи.
овој немам видено.??
аи дизајн-штампа корео

Од кого им беше земен транспарентот?Мене кратери увек су ми биле како интересна екипа, сга не може да ги рачунамо за навивачку групу зашто ударан транспарент ги е паднат. Али за толко мал град и толко мал број на навивачи трудив се највише што можев за клуб, али овај аи кореографија на ништо не личи.
Поодамна мислу дека им беше земен главан транспарент од шверцери.Од кого им беше земен транспарентот?
Кои стари Кратери, во најјако време ѕинговско Кумани навиваа на трибина за Силекс.тие старите кратери можда биле океј група никад се неам замарано со нив но овие новиве кратери ти се повеќе како фан клуб
Мислам дека е подобро за нашата македонска тифо сцена вакви групи да не постојат. Знам дека не беа некоја значајна група, ама загуба си е загуба.Шверцери им земаа знамиња, ама не на фудбал, туку на мал фудбал. Тогаш навиваа под име Грофови Кратово за КМФ Кратово. Гостуваа против КМФ Железарец во некоја сала во Чаир или Бутел, не знаеле ни каде отишле. Лаганица им ги паднаа.