- Член од
- 3 мај 2026
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 47
Pointeresni ke bidat patuvanjata shto godinava ke gi pravat navivachite na Hajduk niz Evropa, znaejki gi DelijeZilina hajduk e interesna ukatmica so prethodna istorija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pointeresni ke bidat patuvanjata shto godinava ke gi pravat navivachite na Hajduk niz Evropa, znaejki gi DelijeZilina hajduk e interesna ukatmica so prethodna istorija
Po kodeks treba nov grafit da se naprai na nivniot a ne da gi skrtame kako vas I da pisuvame bidi mangup navivaj za .........Moze nemat nisto komiti ama grafiti na sverceri u vasa naselba znaci deka e i nivna avtokomanda.isto i gazi baba pa kaj east gate isto.Ako imate vi nesto pa zosto vi ostavate taka u vasa naselba?
Автоматски споено мислење:
Da kako neknja dolarski dukser dojdite ve cekam posle 5 10 min dojdia slika ti prakat tuka sme kaj si epa jadev i zaminav.Tik tok hooligans od shvercerat shkupi u knifes shkupi smenite go
Ајде сега распустов прајте графити таман немате за учењеPo kodeks treba nov grafit da se naprai na nivniot a ne da gi skrtame kako vas I da pisuvame bidi mangup navivaj za .........
Ni nov grafit ni starite si gi cuvate ni pa naselbata si ja gledate pozPo kodeks treba nov grafit da se naprai na nivniot a ne da gi skrtame kako vas I da pisuvame bidi mangup navivaj za .........
Го видов денес, во живо изгледа доста подобар. Браво...од дете научено, у тебе заљубено....
Боли те а ???Edinstvenata ultras grupa shto sum ja videl da pravi grafiti na kosharkarski topki... ooo, NBA ultrasi. Ultras kulturata e rodena na tribinite na fudbalot
Абе што и како се раѓа не знам, ама знам дека такви како тебе треба да ги побацив на пораѓајEdinstvenata ultras grupa shto sum ja videl da pravi grafiti na kosharkarski topki... ooo, NBA ultrasi. Ultras kulturata e rodena na tribinite na fudbalot