ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Имаа шанса и лани. Два дена по ред им гостуваа прво Арачиново (имаше над 500-600 луѓе дојдено), а потоа Илири со Башкими. Немаше напад, иако имаа арачиновци кои од сабајлето беа дојдени со некаков тип на реквизити.
Апсолутно неточно колку што знам од некој луѓе од лозари два дена активни по улици ни албанско пиле немало тие два дена,полиција шајка. Едино незнам точно каде имало 3ца со дресови на шкендија.а но околу нив џандари и инспектори со уклучени камери, сигурно биле некој синови на некој.

Апсолутно неточно колку што знам од некој луѓе од лозари два дена активни по улици ни албанско пиле немало тие два дена,полиција шајка. Едино незнам точно каде имало 3ца со дресови на шкендија.а но околу нив џандари и инспектори со уклучени камери, сигурно биле некој синови на некој.
Koga ke dojdat planincite nema sansi za napad ova ona koga ke dojdat komiti magicno se naogja sansa za napad i vo kafici i naokolu. Interesna rabota

Ѕирни си приватна порака, седнати 7-8 души во еден од кафичите :D

Ме мрзи сега да барам по ФБ, ги следев како постираа цел ден.
Исто како нас, голем дел од нив доаѓаа со коли. Од 1000 луѓе што продефилираа во двата дена, нема шанси ниту една шанса да сте немале.
Ајде овие се индијанци и навивачки неинтересни (ниту ние не сме ги нападнале никогаш, а имало шанси), али Илири сепак се организирана група која е легитимна цел.

Последно уредено:
Pa ako vo glaven grad nie ne sme vi rivali glavni togash ne znam koj vie pisete.
На кој основ сте ни ривали освен на национална база?

Фудбалот не сте ни блиску(една титула во 20 и кусур години имате,никаков успех ми во куп,ни европа).

За навивачки да се споредуваме треба прво да сте навивачи,а вие не сте.

Најголемо дерби како во фудбал,така и во ракомет е Вардар-Пелистер

Што ги спомнувате тие инцести што бараат човекови права 20 пати си го смениле името на клубот

Тифоси ајде да оцениме кој графит беше најдобар од претходната сезона.
Пуштете слики, да прокоментираме некој графит.

Овој го издвојувам како добар графит..
1779906079761.png

Back
На врв Bottom