ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Со тајмер на даљинско им го запалиле, се зборува дека ова е дело на луѓето од загрепска Торцида, кои мораа некако да се извадат од гомната откако нивниот член беше фатен како ги кодоши кај БББ пред извесно време.
Па подгрупата им ја ставија во мирување, а на членот со ласер му ја бришеа тетоважата од ногата :)
Toj sto e na klipot deckoto sto mu ja gorat tetovazata ne e istiot sto zbori so srbinot. Ne mu ja vadat so laser nego so upaljac go Gorat. Bravo inace za ova kako go izvele samo so sea gospod napomos ma ovie torcida od zagreb.

ужна трибина - "Васил Рингов"!

Целосно ja поддржуваме и застануваме позади инициативата на ФК Вардар за ужната трибина да

го носи името на великанот Васил Рингов!

Во Струга сите по титула!

Attachments

• IMG_5296.jpeg
    IMG_5296.jpeg
    133 KB · Прегледи: 50
Комити да не имате воведено мерки за новиот вирус па стоите вака раздалечени?
Прегледај го приврзокот 477340
Bitno protiv Pelister se sobraja na nivniot sporeden sport, na koj so nekolku pati na bitni utakmici ne ni se pojavubaja, a Fk Vardar titula tie 150 dusi…
Ama so milenko se zbratimija za imeto na tribinata:bravobe:

Koga vardar se raspagjase bevte x3 od ova, nesto pak ne e vo red hmmmm:place:

Мислам дека најмалце треба да зборува некој што пред некој ден не се појави на дерби натпревар во гости. :cool:

Без разлика на бројката, топ навивање. (y)

Патем, дали видовте што се издеси на Славиа - Спарта? :eek:

Bitno protiv Pelister se sobraja na nivniot sporeden sport, na koj so nekolku pati na bitni utakmici ne ni se pojavubaja, a Fk Vardar titula tie 150 dusi…

Не е сјајно денес 200/250 луѓе на трибина,се согласувам кога се боревме во прва лига за опстанок бевме каде каде по бројни, ама и самото членство не ја сака оваа структура на козарот и голем дел не доаѓаат поради тоа,според мене требаше до крај да се иде против него како што се почна на почеток.
Дај ми одговор каде сте вие уназад месец дена немате на утакмица отидено, денес против слога ќе си кажете вие колку сте биле сликата е бедна едвај 50 луѓе.
За другите утакмици на ви коментирам дека неможе да ви се најде замерка се немате појавено.
Поздрав

Не е сјајно денес 200/250 луѓе на трибина,се согласувам кога се боревме во прва лига за опстанок бевме каде каде по бројни, ама и самото членство не ја сака оваа структура на козарот и голем дел не доаѓаат поради тоа,според мене требаше до крај да се иде против него како што се почна на почеток.
Дај ми одговор каде сте вие уназад месец дена немате на утакмица отидено, денес против слога ќе си кажете вие колку сте биле сликата е бедна едвај 50 луѓе.
За другите утакмици на ви коментирам дека неможе да ви се најде замерка се немате појавено.
Поздрав
200/250 заедно со столчињата или??
BTW:Не сум од Чкембари.

200/250 заедно со столчињата или??
BTW:Не сум од Чкембари.
Ќе има официјално слики ќе се објават ако не те мрзи број ги,сликата што ја имаат објавено од Скок што ти ја имаш постирано во темава не е направена во време кога сите беа на трибина.Западна трибина собира 6000 луѓе и тие 200/250 на волкава трибина изгледаат малку,да сме на друг помал стадион не би изгледало така.Претпоставувам дека си од Битола делот кај вас на новата трибина што е за сектор за навивачи е со максимален капацитет за 300 навивачи.
Еве ти приближно бројка како денес на помал стадион лани.
Screenshot_20260509_224016_Gallery.jpg

Последно уредено:
Ќе има официјално слики ќе се објават ако не те мрзи број ги,сликата што ја имаат објавено од Скок што ти ја имаш постирано во темава не е направена во време кога сите беа на трибина.Западна трибина собира 6000 луѓе и тие 200/250 на волкава трибина изгледаат малку,да сме на друг помал стадион не би изгледало така.Претпоставувам дека си од Битола делот кај вас на новата трибина што е за сектор за навивачи е со максимален капацитет за 300 навивачи.
Еве ти приближно бројка како денес на помал стадион лани.
Прегледај го приврзокот 477341
На сликата "без столчињата се " 125-140 луѓе
БРОЕНО
BTW:Не сум од Битола.

На сликата "без столчињата се " 125-140 луѓе
БРОЕНО
BTW:Не сум од Битола.
Брате јбг по работа, обврски...знаете ние сме Комити, некој е на терен со ЕБР, доста членови имаа акција денес у Гостивар, Сарај исто влегоа тигрите,
плус на власт сме имаме многу настани по министерства, се спремаме за лето нека помине реконструкција на влада да видиме која подгрупа што ресор ке добие и одиме на квалификации долго лето не очекува а можда и есен, не е лесно да си член од Комити не знаеш што попрво да прославиш, ракомет, фудбал, тендери, вмро, мвр, ....динамично.

Абе курле па ти си жив бе ,кај сте деновиве, ве нема месец време, ?

Back
На врв Bottom