ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа што во последно време се повеќе и повеќе има само дебилни мислења одколку здрава дискусија, еве едно појаснување околу кореата извадени на утакмицата против Тиквеш.
Прва фаза корео ТИФО ГЕНЕРАТОРИ изведено со кревање на картони проследено со неколку бакљи на шипка.
Втора фаза корео МОЛЕРИТЕ изведено со кревање најлони и парола доле изработена со салотејпите Комити Запад.
Мотивот за паролата е да ги потсетиме Лозари за како улетуваат "МОЛЕРИТЕ" за време на изработка на корео.
Трета фаза шалијада и мотки, извадени околу 80ина мотки.
4та фаза корео ОКО НЕМАМ СКЛОПЕНО.
Изработено со коцки сошиени од сите предходни кореа и врз нив нацртан том од сцената со чечкалиците на очи.
5та фаза ретро димнијада.
ТРОНОТ Е ЗАПОСЕДНАТ!
Прегледај го приврзокот 476338
Bez mnogu komentari, definitivno vrakanje bezobrazno bese ova! Koj e realen ke kaze bravo, drugo se e mrazenje poradi sam si znae kakva pricina!

Затоа што во последно време се повеќе и повеќе има само дебилни мислења одколку здрава дискусија, еве едно појаснување околу кореата извадени на утакмицата против Тиквеш.
Прва фаза корео ТИФО ГЕНЕРАТОРИ изведено со кревање на картони проследено со неколку бакљи на шипка.
Втора фаза корео МОЛЕРИТЕ изведено со кревање најлони и парола доле изработена со салотејпите Комити Запад.
Мотивот за паролата е да ги потсетиме Лозари за како улетуваат "МОЛЕРИТЕ" за време на изработка на корео.
Трета фаза шалијада и мотки, извадени околу 80ина мотки.
4та фаза корео ОКО НЕМАМ СКЛОПЕНО.
Изработено со коцки сошиени од сите предходни кореа и врз нив нацртан том од сцената со чечкалиците на очи.
5та фаза ретро димнијада.
ТРОНОТ Е ЗАПОСЕДНАТ!
Прегледај го приврзокот 476338
Ја заборави и оваа слика ,да се види копот убаво
img_1_1777502773359.jpg

Prasanje :
Dali ste site zbratimeni?(Shkendija,Bashkimi,Sloga i Skendija Arachinovo,Gostivar?)

Prasanje do Ribari:
Zasto grupata ne beshe so zname vo Celje ,i imate li uste bratstvo so slovencite bidejki i oni ne bea .
Balisti Tetovo, nemame brotherhood so nikakva naviacka grupa, i ne vodime nekakvi kojznae sto kontakti so ovie sto gi spomna, mie od porano i sega sme imale poveke kontakti so edna naviacka grupa Fikshat Kacanik, no i toa ne mnogu poedinci
Автоматски споено мислење:

1000139165.jpgBallistët Tetovë - Shkëndija Bashkimi 27.04 Ponedelnik

Последно уредено:
Balisti Tetovo, nemame brotherhood so nikakva naviacka grupa, i ne vodime nekakvi kojznae sto kontakti so ovie sto gi spomna, mie od porano i sega sme imale poveke kontakti so edna naviacka grupa Fikshat Kacanik, no i toa ne mnogu poedinci

Прегледај го приврзокот 476350Ballistët Tetovë - Shkëndija Bashkimi 27.04 Ponedelnik
Ако добро памтам пред 15 години на дерби утакмици често се наоѓаше знаме од Соколи Дебар на ваша трибина. Па и од Кастриоти Гостивар.

Prasanje do Ribari:
Zasto grupata ne beshe so zname vo Celje ,i imate li uste bratstvo so slovencite bidejki i oni ne bea .
Тие не ми личеше дека беа Рибари. Не ја гледав утакмицата, ама од сликата од трибина повеќе ми личеа дека тоа не беа навибачи туку како група луѓе (управа, роднини нивни, луѓе на спонзорите, партиски поттрчковци итн) што управата им платила да одат на гостувањево.

Ако добро памтам пред 15 години на дерби утакмици често се наоѓаше знаме од Соколи Дебар на ваша трибина. Па и од Кастриоти Гостивар.

Тие не ми личеше дека беа Рибари. Не ја гледав утакмицата, ама од сликата од трибина повеќе ми личеа дека тоа не беа навибачи туку како група луѓе (управа, роднини нивни, луѓе на спонзорите, партиски поттрчковци итн) што управата им платила да одат на гостувањево.
Imalo gosti na nasata tribina porano mnogu, kastriotite mie sme gi stvorile, bese problem sto doagjaja po 10 dusi i stavaja transparent ogromen, vo ponovnata istprija so menuvanjeto na generacijite toa se dopre konecno, lani u mecot Shkendija qarabag imase takov obid i grupata oficialno vishe go demantirase sve brotherhoodite1000139168.jpgСООПШТЕНИЕ од BALLISTÊT ⚫️ Навивачката група „Балистите“ нема братство со ниту една од албанските навивачки групи, но сите се добредојдени на нашите трибини! Сепак, за ваша информација, дури и за натпреварот во вторник, транспаренти од други навивачки групи или било што што асоцира на „братство“ не се дозволени, а употребата на амблемот или името Балистите на различни транспаренти е исто така забранета! Со почит од навивачката група „Балистите Тетово 1992“ prevodot

Официјално име на групата ИЛИРИ а ставиле коцка ДАРДАНИ >>> Некогашни племиња кој војувале секојдневно едни против други....браво Л О Г И К А.
Нека стават и 10 коцки-џабе.. Кога главниот ударен банер им беше земен од нг Кумани... Толку им значи ултрас кодекс :)

Нека стават и 10 коцки-џабе.. Кога главниот ударен банер им беше земен од нг Кумани... Толку им значи ултрас кодекс :)
dobro be druzhe ako zborime za kodeks zoshto ushte vojvodi potrebuvaat isto ime a im pagjale 2-3 udarni transparenti

Back
На врв Bottom