- Член од
- 23 декември 2023
- Мислења
- 97
- Поени од реакции
- 175
Од бајрам што си чувалBaska 1000-ka ima, uste poopasen, eve se prepotiv : )

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од бајрам што си чувалBaska 1000-ka ima, uste poopasen, eve se prepotiv : )

Е како “сегде има вакви” ама нешто само ваши се гледав на слике с’с ножеви? Дефинитивно треба да си преземете мерке, ако уопште ви пречи тој, а ако не, нека ви служи на част.Deca sto vlegle u film, 1 i pol sezona dur da zavershat sredno skolo i posle mislenja kako da se vmesstat u germanija nekde, sekde ima vakvi i nemozhesh da gi dopirash, orginalnite Balisti se gradat godina u godinama na tishina bez socijalni mrezhin a tie gi imaa, toa go znaat vashite brakja vojvodi dobro ne znaat
Hahaha koj da prezemi merki be tie se beter od malite i tie 1000% nosat nozoj isto ko nivnite brajkata sverceri sho se imat slikano so kasapski noz i se gordeat so toa samo balisti se vozdrzvat da ne se slikatЕ како “сегде има вакви” ама нешто само ваши се гледав на слике с’с ножеви? Дефинитивно треба да си преземете мерке, ако уопште ви пречи тој, а ако не, нека ви служи на част.
Hahaha koj da prezemi merki be tie se beter od malite i tie 1000% nosat nozoj isto ko nivnite brajkata sverceri sho se imat slikano so kasapski noz i se gordeat so toa samo balisti se vozdrzvat da ne se slikat
So mi jades od kurov so vakvi provokacii ne razbiram? Ti kazaa DEKA toj so go napisal toa e so posebni potrebi I ne e del od grupata sto tuka brcis ne razbiram?Зошто цпб не отидоа во куманово а имаа пишано дека ќе гостуваат,вака како единствена група во градот како што кажавте вие не смеете да си го дозволите тоа.
da ti pustam ovde video kako begat race na race vashi clenovi komiti u tetovo u edna individalna tepacka 3 na 3Zatoa imam kazano, 100 pati, i javno tuka i po PP, 1 na 1, race na race, koga sakaat.
Ali koga nema noz i glutnica, tisina.

Sto trepkate gluposti bre, nozhevi ona ova, kaj vie darko dare vogjata na vojvodi vi jadeshe kotek i go zavershi karierata, vi baravme 10 na 10 da izlagamo ne primivte, nikola vash clen na rakovodstvo barashe po telefoni da se sretnamo da ne go napagjame bidejki vishe veridba prael pa ne e vojvodin hahaha
Автоматски споено мислење:
da ti pustam ovde video kako begat race na race vashi clenovi komiti u tetovo u edna individalna tepacka 3 na 3
ovoj vasiot go faqashe ribata, mu se digna asfaltot nestoSo vas, u 2ta smera ima fer tepacki i makljazi, race na race, toa e vitezski i se postuva.
I davanje i jadenje kjutek.
Prema mene, najdobra na biletara u Skopje.
Samo, kaj mladinata, rabotete na kratenje na "noz" pickarskata kultura, ova za site grupi, vazi.
So mi jades od kurov so vakvi provokacii ne razbiram? Ti kazaa DEKA toj so go napisal toa e so posebni potrebi I ne e del od grupata sto tuka brcis ne razbiram?
Vo vrska so gostovanjeto vo Kumanovo, imase oficijalna zabrana od KK Kumanovo isto kako I proslata utakmica sto imase zabrana. Kumani kontaktiraa kao deka ke resat nesto no ne dobivme nisto oficijalno. Neznam kaj si procital DEKA sme pisale DEKA ke gostuvame.

ovoj vasiot go faqashe ribata, mu se digna asfaltot nesto
ti vikashe novi generaciji neznam sto so nozhevi ova ona nemame muda race na race, i ja tap so argument ti pokazhuvav toa u realnosta u edna tepacka sto sum bil prisuten i ja sto se desilo ajde çao bejbiBez manguparenje, pisav 100 pati resenje. Do togas cao i bez spamanje za djabe tema.
Pa toa LI e oficijalniot profil na grupata?Прегледај го приврзокот 476254
Еве кај сте пишале другарче.
ti vikashe novi generaciji neznam sto so nozhevi ova ona nemame muda race na race, i ja tap so argument ti pokazhuvav toa u realnosta u edna tepacka sto sum bil prisuten i ja sto se desilo ajde çao bejbi
Автоматски споено мислење:
Sto e tolku tisina sega a ? ajde bre sto se sluci sega zoshto nema reakcija
primeri za vas imam mnogu kolku sakas sto vasi deca nosat boksiraci sipke ova ona samo sto ne se slikaat i zatoa traj i ne napagjaj deka samo nasi deca ima vakvi so nozeviSto ti e be? Toa pogore ipak e drug vid na tepacka
Ako imas problem, pisi mi PP
I dosta spamanje temava, ko 2ro odelenci, na tvoeto, ima 100 primeri kontra da ti vratam.
Ali dosta ko 2ro oddelenci, ako ima nesto, pisi PP, ako ne, ostavi temava da disi
primeri za vas imam mnogu kolku sakas sto vasi deca nosat boksiraci sipke ova ona samo sto ne se slikaat i zatoa traj i ne napagjaj deka samo nasi deca ima vakvi so nozevi