druze mani se be ne si ni uputen za koga se zboriA cekaj be od kaj vie delije ? Ucestvuvate nekako vo grupata? Sostanoci? Akcii? Ve prasuvaat za nesto? Vie ste fanovi na cz izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
druze mani se be ne si ni uputen za koga se zboriA cekaj be od kaj vie delije ? Ucestvuvate nekako vo grupata? Sostanoci? Akcii? Ve prasuvaat za nesto? Vie ste fanovi na cz izgleda.
хахахахахахахахаха не знам дали си измешаја фаншоп сс групно кд и тија постари едвај соберев муда да облечев јужна трибина маицуcare mladi clanovi nemav grupno obelezje a stari nosiv svakojdnevno prosetaj se malko po centar i kje vidis posto ako ne si videja ocigledno si od nekoe selo
epa vikam ti ocigoedno e deka si od nekoe selo cim ne si videja deka se nosi a toj vi sto nosite ne e golem uspeh zatoj sto na nas ne bi ni znacilo nisto da padnemo vase grupno obelezje nebitni ste ne znam kako mozete da se sporeduete ss nasхахахахахахахахаха не знам дали си измешаја фаншоп сс групно кд и тија постари едвај соберев муда да облечев јужна трибина маицу
брате поштено ме насмеа хахахахахаха абе небитни смо биле за вас симпатизери куманово покриј се сс уши ајде цигани бар идев на утакмице ви у кафиќ седите гледате еба ти навивачиepa vikam ti ocigoedno e deka si od nekoe selo cim ne si videja deka se nosi a toj vi sto nosite ne e golem uspeh zatoj sto na nas ne bi ni znacilo nisto da padnemo vase grupno obelezje nebitni ste ne znam kako mozete da se sporeduete ss nas
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAepa vikam ti ocigoedno e deka si od nekoe selo cim ne si videja deka se nosi a toj vi sto nosite ne e golem uspeh zatoj sto na nas ne bi ni znacilo nisto da padnemo vase grupno obelezje nebitni ste ne znam kako mozete da se sporeduete ss nas
od kude znaes mozda sediv tija sto ne su otisle na utakmicu ama bolje i u kafikj nego ss 11 godisni deca i kaurski cigani na tribinuбрате поштено ме насмеа хахахахахаха абе небитни смо биле за вас симпатизери куманово покриј се сс уши ајде цигани бар идев на утакмице ви у кафиќ седите гледате еба ти навивачи
видиш дека си знаја куде да се обратишбрате поштено ме насмеа хахахахахаха абе небитни смо биле за вас симпатизери куманово покриј се сс уши ајде цигани бар идев на утакмице ви у кафиќ седите гледате еба ти навивачи
знам дека сте у веља невоља филм брат ама не лети толко високо кд ви е екипа составена од 15 шушљака што до ичер бесва на исту туј трибину за коју си нашја да едеш гомна туј на форум, а у живо е муабет ми немамо ништо против васod kude znaes mozda sediv tija sto ne su otisle na utakmicu ama bolje i u kafikj nego ss 11 godisni deca i kaurski cigani na tribinu

Абе дај не си мерите ташаци по форуми. Сви знаемо кои смо што смо куде смо, овија вана би гробари собрале се после кафану 5 душе сликале се. Црвени секташи знаемо како и зашто оперирав, имав си гу транспортну врску за прљави бизниси сс белград, и терав своју причу под прикритие на тој колко су они верни фанови на север док 5 душе вртив пару, ресто дечурлана се пали на филмови од 91ву, да не ги беше Панчев и туј 91ву немаше да гу имав у витрине.
Ми смо си туј да си га поштуемо град, да си га сакамо клуб и негуемо си гу историју кошаркарску пред све, а после и за други спортови. Некој што побркаја жичке па му поблиска Славија место Тумба и бандере што куде израснаја, трчаја, еде леб и слично што се мене тиче тј може и да се натрти куде београѓани па нека му га начукуев сс све јајца. Продадени душе не треба да се полемизирав, преситни су ткви и ќе си умрев.
Не ги обраќајте пажњу рандом се појависва 2-3ца туј улетесва дизав галаму без врску. Ќе ги снема за 2-3 дна.
samo vi ss tuj pudlicu kjutiteSvakodnevno nekoj ga ede od vashi, ni u vash kafikj vishe nesmeete maice da nosite.
vrtis gi isti muabeti ama i da smo 15 vredimo za vasi 100 a vi sobirate sve zivo i divo na ulicu sto najdete gz kje dadete za brojku ako e zaradi toj povtaram pogledni kolko nasi bivsi clanovi imate kude vas na tribinu i daleko od toj deka mi imamo nesto protiv vas nego vi imate protiv nasзнам дека сте у веља невоља филм брат ама не лети толко високо кд ви е екипа составена од 15 шушљака што до ичер бесва на исту туј трибину за коју си нашја да едеш гомна туј на форум, а у живо е муабет ми немамо ништо против вас![]()
Tija 15 vrediv povise od vasu tribinu posto na vas vi e sastavena tribina od susljaci koi navivasva ss nas i ss delije na tribinu samo za razliku od njima decki si ostanasva pri svoj pocetan stav kd ne gu znaes pricu sto e bilo ocigledno ti si edn od tija susljaci na zapadзнам дека сте у веља невоља филм брат ама не лети толко високо кд ви е екипа составена од 15 шушљака што до ичер бесва на исту туј трибину за коју си нашја да едеш гомна туј на форум, а у живо е муабет ми немамо ништо против вас![]()
аха јасно ми е ви 15 вредите за наши 100... ајде сга да ми кажеш што сте ви како навивачка група направиле у прошли годину дна, освен тј ваш симпатизерски графит што уопште нема никакву повржаност сс грку, него сс партизанаvrtis gi isti muabeti ama i da smo 15 vredimo za vasi 100 a vi sobirate sve zivo i divo na ulicu sto najdete gz kje dadete za brojku ako e zaradi toj povtaram pogledni kolko nasi bivsi clanovi imate kude vas na tribinu i daleko od toj deka mi imamo nesto protiv vas nego vi imate protiv nas
I na ovoj da ti odgovoru i vise nemam na plan da se raspravljam tuj po forumi posto eve ja edvaj sobiram dojdi da mi pomognes da mi gi soberes kd sakas samo najavi poranoхахахахахахахахаха не знам дали си измешаја фаншоп сс групно кд и тија постари едвај соберев муда да облечев јужна трибина маицу
ајде облечи тој групно обележје што "ви постари стално носите" кд ке виду по центар да га носиш ке ти се обрату, а до тг не мешај гз куде се мерив курови, поздравI kzku1300 i ostali kurtoni skinite ni se od kur ako imate problem obratite se a ne da laete po forumi sportski pozdrav

Mnogo nesto ne smo mi tolko oficijalni soopstenija da pisuemoаха јасно ми е ви 15 вредите за наши 100... ајде сга да ми кажеш што сте ви како навивачка група направиле у прошли годину дна, освен тј ваш симпатизерски графит што уопште нема никакву повржаност сс грку, него сс партизана