ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Друже не ме јеби, не се зборело ништо , жзарем мислип дека има некој што малку прати навивање а не знае што се дешава, иронично беше прашањето погоре.Не знам зашо нешто глумите цигани па демек еве меѓу затворени врати ќе го решиме ова.Не е срамота кога кога една група која толку многу дала фа е пред гасење(јебига така е коа пола влада ви беше у коп). Како и да е жално е ова што се дешава у ваква шамионска сезона.Еден совет до сите групи овде што пишувате, ова денед на градски да ви бифе пример дека: КОЈА МАЦА ЈАДЕ МАСТ,ЈАДЕ И СТАП!
џабе лаеш кога ништо не знаеш мислете што сакате ништо не знаете.

Друже не ме јеби, не се зборело ништо , жзарем мислип дека има некој што малку прати навивање а не знае што се дешава, иронично беше прашањето погоре.Не знам зашо нешто глумите цигани па демек еве меѓу затворени врати ќе го решиме ова.Не е срамота кога кога една група која толку многу дала фа е пред гасење(јебига така е коа пола влада ви беше у коп). Како и да е жално е ова што се дешава у ваква шамионска сезона.Еден совет до сите групи овде што пишувате, ова денед на градски да ви бифе пример дека: КОЈА МАЦА ЈАДЕ МАСТ,ЈАДЕ И СТАП!
пубертетче вие најмалце имате право да зборите

Доаѓате со коли 40 годишни мангупи од Штип а бегате после утакмица со џандарите заедно
Скопје и коа губи се сака браво за групата Пирати и групата што дојде со нив на трибина браќата од Фемили Аеродром!!!!
Што сакаше да каже авторот? Не верувам дека некој од групата е бил на утакмицата можеби да сте гонеле симпатизери

Да гледаме реално, не ги сакам исто како и Кумани се вратени ради политички цели... Но, за екипа која се враќа во последните неколку утакмици има добар перформанс сега за сега.
Политички цели? Објасни малко да знаемо затој што еве не знам за кои политички цели навивам?
Бш напротив 90% лично не га подржуев актуелно руководство на општину .
А дека било кој клуб у овуј државу не зависи од политики тој не постои за жал.

Шо е работата во Охрид ниту едно знаме со сонцето од Кутлеш има некоја забрана или карти купија пак само шминкери?
Имаше знамиња кутлешот и Охрид бајрак, и низ публика имаше кутлеши. Туку друго ми фати око многу слабо навивање незнам шо се случва со Рибари на ваква утакмица пред 4/5 години би грмеле 60 мин

Политички цели? Објасни малко да знаемо затој што еве не знам за кои политички цели навивам?
Бш напротив 90% лично не га подржуев актуелно руководство на општину .
А дека било кој клуб у овуј државу не зависи од политики тој не постои за жал.
Да не се навраќаме сега на онаа година што имаше скандали и слики што излегоа со ваши маици по партиски собири, било прошло... а башка ваши членови што јадат трици за браќата од Комити дека биле партијаши ми е најјако :LOL:

Имаше знамиња кутлешот и Охрид бајрак, и низ публика имаше кутлеши. Туку друго ми фати око многу слабо навивање незнам шо се случва со Рибари на ваква утакмица пред 4/5 години би грмеле 60 мин
slaba brojka padnaa i tie mnogu deca na tribina i rezultatot e toj sto go gledame

Рибари беа во топ форма повеќе сезони ако добро се сеќавам и на фудбал и ракомет имаа одлични изданија и плус често гостуваа низ цела Македонија. Последниве две сезони имаат драстичен пад, но сепак групата е активна што е за поздрав. Штета што нивниот зенит не се поклопи со зенитот на нивниот спорт, кој е веќе сериозен и со грк и со гфк охрид!

PS. Честито полуфинале Охриѓани!

Да не се навраќаме сега на онаа година што имаше скандали и слики што излегоа со ваши маици по партиски собири, било прошло... а башка ваши членови што јадат трици за браќата од Комити дека биле партијаши ми е најјако :LOL:
У свак дел на општество имаш људи што трчив за партие, што и не увек лошо ако е за идеали а не за материјалну корист.
Не подржују људи сс обележја од групу да идев на партиски митинзи ама не можеш тој никад да забранип сто посто затој што сви тија маице су у слободну продажбу и свака будала може да купи.

У свак дел на општество имаш људи што трчив за партие, што и не увек лошо ако е за идеали а не за материјалну корист.
Не подржују људи сс обележја од групу да идев на партиски митинзи ама не можеш тој никад да забранип сто посто затој што сви тија маице су у слободну продажбу и свака будала може да купи.
Нели таа маица со кучето е на Локалисти ?

Нели таа маица со кучето е на Локалисти ?
Оти не сфати ако е нешто "добро" тогаш то е прва екипа уга буга, ако е нешто дискутабилно или ептен заебано, тогаш секаква будала можи да купи реквизит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom