ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Nisto, mi se dopadna potenciranjeto na toa kako oni se prosetale vo Gevgelija mislis vlegle neznam Kade, pa slikanje so gardovi kleknati hahahah. Me potseti na onie od falanga so se slikaa 30 dusi so fantomki dukseri mislis teroristicki napad ke praaat pa dojdoa lozari u stip I gi osvestija. Taka I ovie pola na slikava se krijat od doma DEKA otisle za Gevgelija a na slikive huligani so dignati gardovi maaaaa daaaaj dragane.
1000006053.jpg
Многу по опасна екипа од оваа реално.

Хахахахах друже па вие у Маџари у сала не може да влезете на забранет влез у Маџари алоо. Смешки сте да ви се измочаме у мозокот плиток.
А да се напомене дека и нашите две "гостовања" во маџари беа со забрана ама се направи притисок и се влезе.

Nisto, mi se dopadna potenciranjeto na toa kako oni se prosetale vo Gevgelija mislis vlegle neznam Kade, pa slikanje so gardovi kleknati hahahah. Me potseti na onie od falanga so se slikaa 30 dusi so fantomki dukseri mislis teroristicki napad ke praaat pa dojdoa lozari u stip I gi osvestija. Taka I ovie pola na slikava se krijat od doma DEKA otisle za Gevgelija a na slikive huligani so dignati gardovi maaaaa daaaaj dragane.
ти моли бога тие да не влезат у прва лига со фантомките па да те врнат у 5то одделение секако групата ви е 6то по ново

Прегледај го приврзокот 472884
Многу по опасна екипа од оваа реално.
Па од екипава на сликата се криевте позади шанк бе море
ти моли бога тие да не влезат у прва лига со фантомките па да те врнат у 5то одделение секако групата ви е 6то по ново
ајде дај боже и тоа да го видиме

Па од екипава на сликата се криевте позади шанк бе море

ајде дај боже и тоа да го видиме
А на вашата слика од маџари ги има ли дечките што се криеа во галери после битола?
И знам дека е тешко ама пробај да не се замараш толку многу со нас.

А на вашата слика од маџари ги има ли дечките што се криеа во галери после битола?
И знам дека е тешко ама пробај да не се замараш толку многу со нас.
Ти не пишувај од профилов ,после сликана со ножот сфативме колку сте за греота

Ти не пишувај од профилов ,после сликана со ножот сфативме колку сте за греота
"загреота" - кажува лик што предходно посочи дека ФА летале у облаци дека отишле во ГЕВГЕЛИЈА, а истиот оправдува не одење на "гостовање" во МАЏАРИ???
Да не се заборави вашата бројка лани во Гевгелија и бодењата во автобус? ( UBICI PARK )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom