- Член од
- 23 август 2020
- Мислења
- 395
- Поени од реакции
- 629
Вистина е страмота прво да пишам оти не сум таму плус не ме личи на годините арно ама не можам да преќутам некој работи и ко ќе лажите оти тој шо лажи и кради по тавани спие и има вошки а во случајот сте вие и не само сега на повеќе пати но шо реков има деца најубо расправајте се со нив да не ја исправам јас кирва Дрина но можи убо да се прочиташ поназад стојат постовите од каде почна реплицирање имаше прашање од наш член пти не сте ѓорче денес а сте толкави навивачи хулигани и македонци нејсе потоа некој ваш индијанец пиша дека ние не сме биле во Струга на шо вратив дека лажи и дека бевме појдени Струга да ги пречекаме доларите арно ама тие не дојдоа а тие шо ги престертнавме рекоја дека не се шверцери и навивачи и после ти се појави пак со лага дека тие ни иделе редовно шо го пиша пак сега продолжуваш со тоа сто пати кажана лага да стани вистина па сега со големи букви оти не гледаш Шверцери беа ЕДНАШ во Битола и после никогаш потоа а Балисти НИКОГАШ немаат дојдено во Битола не знам од каде вака бладаш не си наспан а баш ме заинтересира да те видам шо имаш пишано уназад и секогаш горе долу си бил реален шо сега те мана толку ова шо денес не направивте ништо вистина ме знам треба да си го бараш проблемот кај вас а не кај нас кој кога и дали дојдол мислам не треба да продолжувам со решила на лажните твои приказни дека сте биле секаде пред дестина и повеќе години и самиот знаеш како било Гостивар не бевте против ако добро паметам на неутрален беше Кичево исто за Куманово не ни влеговте пред дваесет години исто и Тетово но ете секаде сте биле најјаки сте мак тифо бр 1 а во ѓорче ќе ви шетаат денес да не збораме за онај со моторот сам шо дојде за тој по го спомена на секое шо ве слекуваше голи неќам да пишам да се радуваат другите но ме влечеш за јазик со лагите ќутите таму гледајте си го дворот и проблемот а не коментирајте за нас не можевте со пољаците не знам со ,бугарите грците но да продавате мадиња за бубрези и се силите на деца од Битола во Ѓорче а денес за живо ве нема ни кај Арсими ни во Ѓорче и сега нас да не прозивате при сме немале судир со нив е глупа работа ти шишал дел и од тогаш нема за лек некој дојдено шо треба да направиме за да се докажиме и покажеме да дојдеме ние да ви го браниме градот нејсе ете ви признавам најјаки сте на форумот ви нема рамни продолжете да се лажите ако вие така полесно од мене и ова вие многу ме вредите шо велиш за реферати се се гледа никој повеќе на ништо не ви верува сега уште овај од пирати да ви се врати да ве треси ќе бидите чешит поздрав до некое видување и да ќе заборавев да кажам вие го страмите името комити не само сега туку со години поради разни политики партии пари и суети плус најубајте ,,деца" ви заминаа странство а капаче беше ова со свињата и расколот наместо тоа да си го решите вие тука решлицорате оти ние сме немале судири со браќата а тие никаде ги нема да дојдаѕ да се видат со нас е ај сега шо муабет поќе да прајме поздрав до сите телетабиси и навивачи шо го читаат форумот
P.S.Пак ќе ти повторам оти го маргинализираш тоа шо го имаме ние поминато по тие селата не научна фантастика тоа на филмовите го немате гледано (пример само инцидентот во Ресен против цела трибина) остај ти приказните за средношлоски тепачки по автобуси и близу камен мост оти да кажувам никој нема да верува а и не треба кој треба знае ! А јас сум крив шо пишувам со луѓе шо немаат поминато на Бит Пазар низ чаршија а не за симит да купат од Чаир ако е најубав во ,,метрополата" моја грешка и за тоа еве јавно се извинувам и пивеќе на темата за ова не пишуам живејте во вашиот розов свет на бајките.
P.P.S.Кога го спомна Фуркан ми текна можи да го прашате како беше истресен во ресторан Корзо (Битола)после една утакмица со Шкупи мислам беше па да видиш како е добар за нас еве од тогаш збор нема кажано лошо за Чкембари или да не спомени туку знај кај вас село без кулиња не ви се плаши си прај гледаност и рејтинг на вас
Автоматски споено мислење:
Дете си не знаеш ша тоа пишав дека бевте еднаш после ги украдија знамињата греин фронт и бфц имате уште едно значи да повторам ги украдија работници од салата ви ги дадоја поклон вас и од тогаш повеќе немате дојдено значи еднаш и повеќе никогаш а баш ќе беше убо да дојдете исто и ние на Чаир а не вака да остани толку години НГ без гостувања тоа беше муабето дека сте биле еднаш и ниту еднаш балисти а баш треба и тие некогаш да пријават барем ако е идат исто и вие немате ни пријавено да дојдете шо е голема грешка оти имаше јасен став од кај нас секаде каде што ќе ни биде дозволено да гостуваме а секаде се пријавува дека сакаме да одиме секој може да дојди каде ќе одиме ако не не пуштаат нас тогаш нема шо друг да бара да иди во Битола со исклучок беше лани за Гостивар дека никогаш нема да му биди дозволено да дојдат оти педерски постапија управта на Гостивар пред стадион не не пуштија да влеземе нејсе било како било фудбалот се игра за навивачи и утакмицата е по јака со две НГ без разлика дали сме Македонци или Албанци мора да има две групи топ да биди
P.S.Ако не се лажам и во Автокоманда му беа појдени балисти без знаме по стара екипа лани или оломнани и тогаш не беа во град0т само колку да се знае дека паметиме не сме риба во мозокот

Protiv skopje, 2023 prolet, ne e fascinantno, imase zabrana ali nisto od pirati? Kade bea tie togas? Kako moze da se narekuvaat ng? Isto vo stip zabrana imase, Kade bea falanga? Vo gjoce kade bea lavovi? Vo kratovo imalo zabrana ovie segasnive famozni krateri kade bea?
Ali ajde nema vrska, balisti ti se politicka grupa ne se ultras navivaci,
Kumani brojjj eden, posle komitite pa ckembarite