- Член од
- 14 март 2023
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 25
в) Боље да се степаме меѓу себеШто ли се збори денес на собир?
а) Зашто го објавија со фаци
б) Зашто нашите не се наши
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
в) Боље да се степаме меѓу себеШто ли се збори денес на собир?
а) Зашто го објавија со фаци
б) Зашто нашите не се наши
Исто и тој шо е на видеото многу силен кога е во поголема група му беше понудено 4на4 пред Јане ама не беше сигурен во мускулите шо ги има па реши да бега накај битола.Да да да точен си шо и да напрајме нема да е пораз. Ама зато шо да напрајте вие е во ред. Прво нема по педерски да си го прегазиш зборот и да се одречиш дека не си навивач(во овај случај комита). А то дека шо викате мериме муда 10 на 1, на дечкото му беше речено да ви ѕвони кај и да сте. да се пробаме рече немам број, а по една минута од ко заминавме се ви беше прекажано до детал шо се случи. Да бевме пички 10 души ќе се изживувавме на тие тројца шо ги најдовме.
ЗА ова можи да ги лажиш твојте таму и ќе ти верват тие, а дека било одбиено мало сутраИсто и тој шо е на видеото многу силен кога е во поголема група му беше понудено 4на4 пред Јане ама не беше сигурен во мускулите шо ги има па реши да бега накај битола.
E sto se slucilo spored tebe vo Jane? Dali e kazano ne sum navivac ne me gibajte ?ЗА ова можи да ги лажиш твојте таму и ќе ти верват тие, а дека било одбиено мало сутра
Абе ако беше маж тој шо дојде да збора пред јане шо се тресеше воедно и слечен со цпб дуксерка во Битола пред неколку години да не го именувам на форум требаше да не напрај масакар со екипата оти бевте минимум 20 души и битола да не пуштите по гаќи. А тој другиот со нож шо се заканваше “нож носам, ќе ти збрцам жими мајка ти кажувам” му беше речено ги цитирам зборојте “ајде извадиго тука сум” кај ќе ојме со ножој бе пички, како врви времето попримате се појќе од шипојте.Исто и тој шо е на видеото многу силен кога е во поголема група му беше понудено 4на4 пред Јане ама не беше сигурен во мускулите шо ги има па реши да бега накај битола.
А не ме гибајте не сум навивач шо праиме со тоаа не знам може стварно не е навивач и така на шипка си се качува против Скопје да скандира а не песни за неговиот клуб да пее…Абе ако беше маж тој шо дојде да збора пред јане шо се тресеше воедно и слечен со цпб дуксерка во Битола пред неколку години да не го именувам на форум требаше да не напрај масакар со екипата оти бевте минимум 20 души и битола да не пуштите по гаќи. А тој другиот со нож шо се заканваше “нож носам, ќе ти збрцам жими мајка ти кажувам” му беше речено ги цитирам зборојте “ајде извадиго тука сум” кај ќе ојме со ножој бе пички, како врви времето попримате се појќе од шипојте.
Дали била фацата била објавена јавно од нас? Дали се изговара кај работи или слично за утре да нема проблем за тоа?Нови сте поќето зато не знајте некој работи, ама ајде како тема тифоманија чичко бакла да му разбуди сеќавања на постарите членој а вие новите да научите нешто. Дешафките се пред 3-4 години не се многу порано. Во еден град влеговте неколку коли сековте сам член со мисла дека во колата се знамињата, ама излезе ранец со блуза од турнир за починати и опрема за вежбање. Во друг град исто сам член пресечен од неколку коли и таму не најдовте ништо. Ваквото мрсење муда 20 на 1 е океј, а од кај нас кога нештото е 99% запазено по кодекс не чини. Морало иста бројка да биле 2те групи инч не било фер, оти на фаланга му ојдовте поќе души од нив за да му ги земите знамињата? Оти на собирот на цпб за демек да не ви крадат членој ко ги "едуциравте" ојдовте 100 души? Или тие други комити беа, овие шо не идат поќе, сега вие калуѓерки сте сите. И за воџата вчера, ако не разбира детето некој друг нека го земеше мегафонот, не од тие комплексашите пред знаме да биди малтретиран цела утакмица.
Џабе си постар, кога не ја сфаќаш целта на муабетот.Нови сте поќето зато не знајте некој работи, ама ајде како тема тифоманија чичко бакла да му разбуди сеќавања на постарите членој а вие новите да научите нешто. Дешафките се пред 3-4 години не се многу порано. Во еден град влеговте неколку коли сековте сам член со мисла дека во колата се знамињата, ама излезе ранец со блуза од турнир за починати и опрема за вежбање. Во друг град исто сам член пресечен од неколку коли и таму не најдовте ништо. Ваквото мрсење муда 20 на 1 е океј, а од кај нас кога нештото е 99% запазено по кодекс не чини. Морало иста бројка да биле 2те групи инч не било фер, оти на фаланга му ојдовте поќе души од нив за да му ги земите знамињата? Оти на собирот на цпб за демек да не ви крадат членој ко ги "едуциравте" ојдовте 100 души? Или тие други комити беа, овие шо не идат поќе, сега вие калуѓерки сте сите. И за воџата вчера, ако не разбира детето некој друг нека го земеше мегафонот, не од тие комплексашите пред знаме да биди малтретиран цела утакмица.
Кај вас по групи објавивте дека во ***** не се знамињата, дека друг ги чува. Ако не си во тие групи ти, жалам.Д
Дали била фацата била објавена јавно од нас? Дали се изговара кај работи или слично за утре да нема проблем за тоа?
Чим викаш од сега само да ги тепаме, без да се врзи муабет некаков, готово договорено. Да ги тепаме до фрактура или до кома само?Истепај го, прави што мислиш, нема потреба од вакви глупи видеа
Чим викаш од сега само да ги тепаме, без да се врзи муабет некаков, готово договорено. Да ги тепаме до фрактура или до кома само?
Glupaku ne bilo nisto objaveno, deckoto kazuva kaj raboti spomnuva i iminja koj moze ne se vistina ama moze i se. Treba da ve izgori sega zosto ova nesum zapoznaen ama za ova i se odgovara. Pedercinja ok e se ama ne treba da ste objavile toa e poentata i da bil i Komita i da bil Ckembar sto ima potreba od objavuvanje kazuva kaj raboti deckoto ne znam dali laze ama ako e vistina?Нови сте поќето зато не знајте некој работи, ама ајде како тема тифоманија чичко бакла да му разбуди сеќавања на постарите членој а вие новите да научите нешто. Дешафките се пред 3-4 години не се многу порано. Во еден град влеговте неколку коли сековте сам член со мисла дека во колата се знамињата, ама излезе ранец со блуза од турнир за починати и опрема за вежбање. Во друг град исто сам член пресечен од неколку коли и таму не најдовте ништо. Ваквото мрсење муда 20 на 1 е океј, а од кај нас кога нештото е 99% запазено по кодекс не чини. Морало иста бројка да биле 2те групи инч не било фер, оти на фаланга му ојдовте поќе души од нив за да му ги земите знамињата? Оти на собирот на цпб за демек да не ви крадат членој ко ги "едуциравте" ојдовте 100 души? Или тие други комити беа, овие шо не идат поќе, сега вие калуѓерки сте сите. И за воџата вчера, ако не разбира детето некој друг нека го земеше мегафонот, не од тие комплексашите пред знаме да биди малтретиран цела утакмица.