- Член од
- 11 декември 2025
- Мислења
- 9
- Поени од реакции
- 16
Каква бројка се очекува отприлика од Чкембари и Комити за вечерва?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pregledaj go / preslusaj go videoto.
Rekov, Ckembari se poorganizirani i homogeni za vakov tip akcii, + za vas.
PS: Se se resava, 1 na 1, ili isti brojki
[/QUOTE/] Абе таму бев се знам,Комбат јаката подгрупа или само на слики?
Од немање простор за каков и да е одговор пак превртвање, пак релативизирање, пак кудење и шо не.Јурица Галиќ - Јука, кој долги години беше еден од најистакнатите членови на Торцида, во една прилика бил во Белград од приватни причини заедно со уште двајца другари од трибината, биле седнати во некој кафич во центарот на градот, после некое време случајно во кафичот се појавил Кими Радисављевиќ(водачот на Алкатраз) со уште неколку луѓе од неговата екипа, ги препознал овие од Сплит, само дошол до масата кај што биле седнати, се поздравил и ја платил пијачката.
Ова лично го има кажано Јука во еден поткаст, неколку години откако се повлече од навивањето.
Така луѓе од големите групи кои немаат комплекси ги решаваат овие работи, за докажување и мерење муда постојат други места и ситуации, очигледно е дека сме светлосни години поназад и уште многу треба да учиме за навивачки кодекси.
Koj go pocna prv toj trend u makedonija da se snimaaat klipovi da se glumi velja nevolja?Lajkot e za delot deka si bil na lice mesto.
Poorganizirani/pozelni ste za ovakvi akcii.
Za obracun, jedino najfer i viteski, race na race, isti brojki, ili 1 na 1
Respekt, za vozdrzuvanjeto, vise koa ste gi opkolile, brojcano.
Ima u se po nesto vistina, i ja sum za pomalce sliki/videa, gardovi, muskuli, vise akcija, old school
Koj go pocna prv toj trend u makedonija da se snimaaat klipovi da se glumi velja nevolja?
ПиратиDolarite. Uste pred 10-15 godini i jace.
Ispadna, pred vremeto bile : )
10 души на 1. Можда немате ш1птари во градО ама учите од нив. Најсмешното е братот што му влага во фаца е тој што викаше не ме гибајте не сум чкембар. Комедија сте.НА ИНТЕРНЕТ СТЕ ЛОШИТЕ
ВО ЖИВО СЕ КОДОШИТЕ
![]()
@rein.deer10385 on Instagram: "НА ИНТЕРНЕТ СТЕ ЛОШИТЕ ВО ЖИВО СЕ КОДОШИТЕ"
5 likes, 0 comments - rein.deer10385 on March 15, 2026: "НА ИНТЕРНЕТ СТЕ ЛОШИТЕ ВО ЖИВО СЕ КОДОШИТЕ".www.instagram.com
Smiri se mafiozoo, neli ti bese so lords nemas vrska so Komiti?, mnogu tiktoki gleas so Žilla Oki ili nekoj RadeОвој @Deksi следен пат кога ќе го видам во Скопје ќе си знае дека од мене бил нашминкан.Прво пасош ќе му биде културно побарано,а дека ќе нема други мерки ќе следат.
Прегледај го приврзокот 472254