ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам колку ве држи сеќавање ама порано Кумани и ЦПБ беа во многу добри односи, имаше и мечеви на кој членови од Бојси идеа на трибина со Кумани кога Куманово играше мечеви во Европа.

За искршените даски викаа ќе враќаат камери нека извадат сега клип да видат сите на форумот што како било.
Tie ne Bea skrseni so namera nekoj da zeme da mava so noga, nego uz skokanje se iskrsija, sreka sto I nemase povredeno nikoj noga se krsi tamu Eden kroz Eden.

Каков ќотек изеде вашиот, ако иде на трибина сакам да го видам дечко

Каков ќотек изеде вашиот, ако иде на трибина сакам да

Тоа со Комбат си беше фер напад. Дечкото начека шанса да влета меѓу кошаркарите и да го земе. Сепак, налета на членови од Комити кои беа на наутрална и му го земаа. Дури и греблоно Луковиќ се вклучи во инцидентот и удри член на Комбат во мешаницата која настана :D

П.с. топ корео на запад втора недела по ред. Една неофицијална слика.
Прегледај го приврзокот 470331
Да не беше Саш**дете м***о ке паднеше комбат ама јбг тој е

Добро ајде нека биде пичкински напад како што викате ви,нека ми објасни некој од фа у 2012 годину Кумани на гостовање у лименку ја лично стоју и гу држу ударну заставу у прв ред и од другу страну цело време неприметно се доближуе до мене диф**р од сервис кру лик дојде на мене на 10 метра очи у очи па се прашују што ли прави толко блиско до нас? Иста ситуација како днска само ви кд направите такво нешто нема врска а ми кд направимо ми смо сељаци
Како бе иста ситуација да ти дојде некој очи во очи сам на цела трибина и некој под висинска трибина неприметно да проба ти повлече коцка?
Автоматски споено мислење:

Мене не ми е јасно ај еве нема слики или видео од моментот кога е падната коцката, ама ќе снимаа барем 50 мобилни како се враќа коцката од џандари како што викаат Кумани.

Како бе иста ситуација да ти дојде некој очи во очи сам на цела трибина и некој под висинска трибина неприметно да проба ти повлече коцка?

Мене не ми е јасно ај еве нема слики или видео од моментот кога е падната коцката, ама ќе снимаа барем 50 мобилни како се враќа коцката од џандари како што викаат Кумани.
И Овј беше неприметан ваш доближуеше се цело време по малко накуде нашу трибину само што ја га знам кој е

Само не разбирам како не те е срам да л’жеш толко просто, к’д преко 2000 душе бева сведоци на падање… нека ти служи на част, само тој ке кажу, а дај боже да искочив видеа, има у момент да замолчите и ти и свите други што едев гомна туја.

Брат едноставно не са фер дупли стандарди кои што са поставени спрема нас, за исти работе кои што би други групе добивале пофалбе, ми добивамо увреде, убаво кажа прегеска дечко од ЦПБ, с’га смо ми виновни што паднамо коцку… ебати тифосцену.
Ај еве те молам најди видео КАКО СЕ ЗЕМА КОЦКАТА И КАКО ЏАНДАРИ ЈА ВРАЌААТ !!!
Вас нека ви служи на част да лажете за да испаднете мангупи…ви ебам групата напатена

Мене само едно не ми е јасно, не знам зашто младиве од ФА ја брукаат цела некогашна приказна Аеродром, ете ке дојде прилика ке гостуваат во Скопје Кумани и пак влакно нема да им фали никаков обид за напад ни пред ни после утакмица исто со Чкембари се појавија во Битола неколку пати полуматуранти па демек ке видете кога ке дојдете Скопје и дојдоа ништо не им фалеше, знам ние пробавме напад и толку беше, па сега уште ке кажуваат како требало да ги нападнат што е ова хуманитарна организација Мајка Тереза ? Вака коа паѓаат коцки Гробари, БББ, Делије, Торцида тогаш одма друг муабет...Браво за Кумани.

Мене само едно не ми е јасно, не знам зашто младиве од ФА ја брукаат цела некогашна приказна Аеродром, ете ке дојде прилика ке гостуваат во Скопје Кумани и пак влакно нема да им фали никаков обид за напад ни пред ни после утакмица исто со Чкембари се појавија во Битола неколку пати полуматуранти па демек ке видете кога ке дојдете Скопје и дојдоа ништо не им фалеше, знам ние пробавме напад и толку беше, па сега уште ке кажуваат како требало да ги нападнат што е ова хуманитарна организација Мајка Тереза ? Вака коа паѓаат коцки Гробари, БББ, Делије, Торцида тогаш одма друг муабет...Браво за Кумани.
Коначно нормалан коментар…

А каде биле нападнати младите од ФА па се заканувале кога ќе дојдете ќе видите?
И да коцка нема паднато денес, а ниту до сега.

Ja dignavte temata ja mislev udarniot padnal toa cisti gluposti bile. Sepak respect za obid bilo kakov takov

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom