ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Znachi ako ne igra ss Vardar mozhe da vadiv transparenti i da se shetav slobodno po ploshtad ? Ne znam za vas ama toj u Kumanovo ne bi bilo sluchaj ali dobro vi si znaete golemi ste .
Ооо ти хулигану на батерии, СО ОВОЈ СЛУЧАЈ што направивте

Attachments

• IMG_6435.jpeg
    IMG_6435.jpeg
    260 KB · Прегледи: 95
Прва екипа на Гробари беше дојдена тука со Шкендија иако не им беше дозволен влез претходно. Беа во кафана дента, страв и трепет екипа од златните времиња на Гробари. Имаше и наши момци од тука со нив...

Абе само гомна да се јаде и да се провоцира, со тоа автоматски се отвараат тотално непотребни дискусии после кои темата оди во курац и на крајот под клуч неколу дена.

Ако беа нападнати тогаш ќе беше КОМИТИ НАПАЃААТ ОБИЧНИ ФАНОВИ, вака кога не се чепнати, КОМИТИ ГИ НЕМА, НЕ НАПАЃААТ...

Според мене сосема оправдано што не се нападнати луѓето, нема потреба, ниту се ултраси, ниту провоцираат, затоа и се шетаат толку слободно без полиција околу нив.
Тој банерот ако имаше некоја голема навивачка вредност сигурно неколку луѓе ќе се шетаа со него така низ цел град...

Еве неколку слики за тие што не знаат да видат каков профил на луѓе имаше меѓу тие што допатуваа и се шетаа со шалчиња на плоштад.
Ако некој мисли дека треба навивачка група да цели кон напад на вакви луѓе, нека посети психијатар што поскоро.

Прегледај го приврзокот 470149

Прегледај го приврзокот 470150

Прегледај го приврзокот 470151

Прегледај го приврзокот 470152

Прегледај го приврзокот 470153
Toa ti kazuva kakvi psihopati ima vo nekoi navivacki grupi gledaat samo da napadnat bez razlika koj e i sto e. Strasno
Автоматски споено мислење:

Sramota e da se fali so ovaa be golem del od vas uste se gordee so ovie padnati transovi od obicni navivaci sto nemaat nitu edna vrska so grupata na fener namesto da se sramite gledam pak sakate nesto od nesto da se opravduvate i da se gordeete.Ist poteg da go pravese nekoja druga navivacka grupa vie tuka ke zborevte za kodeks.
Retardiran li si ?

Ги заборавив тие на Дебрецин. Се сеќавам дека ме шверцаше другар што играше во младинци на Работнички, па се екипиравме во близина на нивниве навивачи. Цела прва екипа на Комити беше на јужна, чекаше прилика за нов напад :D
Тогаш и Романтичари беа во за нив солидна бројка. Неџипи акна стташно голчиште.
На Работнички-Интер Баку, ги начекавме Шверцери кога му земаа шал Работнички на еден возрасен човек, па изедоа убав ќотек. Меѓу нив и О*** кој тогаш беше во најјаки денови :D
Автоматски споено мислење:

За ова не се сеќавам, сум бил ептен копиљ.
Се собраа да ни прават напад во Нови Сад во 2014, пошто 18 души се распиштоливме баш пред нивната главна канцеларија (главното место за собир пред Спенс центарот). Се шуњаа прво шпионски и за 10 минути се собраа во добра бројка. Пријдоа од нивната прва екипа и се заврши со пиење пиво, затоа што памтеле дека добро сме ги пречекале некогаш :D

Со ЦСКА Москва ние го пробивме дното со скандирања, безразлика на сите инциденти. Скандиравме ЧЕЧЕНИЈА, ЧЕЧЕНИЈА :D

Погневни навивачи од натпреварот против ЦСКА Москва имало само против Беласица кога дедото (фан на Работнички колку што ме држи сеќавање) му ја отвори главата на покоен Таковски како бугарка во Несебар и добро познатиот натпревар Вардар - Силекс кога беше демолиран подтрибинскиот простор на Градски и од кога почна пропаста на клубот…

Sramota e da se fali so ovaa be golem del od vas uste se gordee so ovie padnati transovi od obicni navivaci sto nemaat nitu edna vrska so grupata na fener namesto da se sramite gledam pak sakate nesto od nesto da se opravduvate i da se gordeete.Ist poteg da go pravese nekoja druga navivacka grupa vie tuka ke zborevte za kodeks.
Друже те удрил постот у глава, кај виде некој да се гордее или пофали со ова туку ти сакаше ова да го претставиш како некоја си акција организирана од цела група а наводно биле тепани деца од 15 години....
Значи само ти посочив зошто беа вратени знамињата а не дека се гордее некој или не знам што значи сето тоа беше случајно бидна што бидна и истите беа вратени и крај.

Р.К. Е.ПЕЛИСТЕР 25:28 Р.к. Висла Плоцк
19.02.2026 | Лига на Шампиони

ЧКЕМБАРИ ВЕЧНО ЌЕ СЕ СО ТЕБЕ! ☘️

Сабота, ПОВИК до сите Чкембари и Пелистерци, сабота е ден за фудбал и дружба, ајде сите братски да ja искажиме лубовта кон зелениот дрес и името свето.

Собир 13ч пред стадион!
IMG_8586.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom