Не реков дека ми смета ми смета со то шо не потековте со 10 сликиSg i toj vi smeta hahahaha sto i da napraviv kumani za vas ne e dobro ljubomora boli ke ve izede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не реков дека ми смета ми смета со то шо не потековте со 10 сликиSg i toj vi smeta hahahaha sto i da napraviv kumani za vas ne e dobro ljubomora boli ke ve izede
Kude vide 10 slike ajde prati giНе реков дека ми смета ми смета со то шо не потековте со 10 слики
Ај викам колко-толко ке биде нормалан коментар, ама кд прочита за илирет… моментално пропадна све у водуbese seriozna pred od zimski son a sega deca sobrani od “iglafitu menge”, vo start koga pocnele kako novata uprava ovie decista, imale podrska i postuvanje od site strani na mak tifoscena, najvazno od Komiti, a koga pocnele da vleguvat vo film deka se nekoja strasna grupa i da se karat so site se glea sega situacijata, od Iliret sekoj dnevno ste tepani pa samo zasto ne go kazuvaat posto nemat ni oficijalno strana na fb ili instagram da ne zboram za forum, ke dojde denot da bidete tepani i od strana na Komiti i Ckembari koga ke izleze 47 godisen kelav togas da vidime sto ke praat, za Shvercerat ne ste kategorija da se zamarame so nekoj Kumance , ima po jaki rivali![]()
https://youtu.be/t4seo3g6RKY?si=CNHGBa1g1ZHs8fO4 Nee… sg ni smeta grupa sto vaka begala da glumi ludiloSg i toj vi smeta hahahaha sto i da napraviv kumani za vas ne e dobro ljubomora boli ke ve izede
https://www.facebook.com/Gruppaof/v...i-vs-family-aerodrom-win-fa/2300727743528583/ Ovde i noze letale …Шалче ваше много високо летело изгледа…
Баш тоа шо сакав да кажам, треба да се гостува онаму кај шо има навичка група сигурно нема никој да замери ако не си навивал во гости со Тинекс Пролет. Никој сериозно нема да те свати ако имаш став дека навиваш само дома.И ние не навиваме кошарка но се појавивме на кошарка во Куманово во регуларен дел од сезоната на утакмица без резултатско значење. Знајш шо ми е поентата. Вака Кумани изгледат смешно кренаја непотебна тензија се курчат дома а не гостуваат. ВиберО нема да работи
Знаемо свите много добро кои са устварија тија од “family” на видео, и што су си имале под рукавичке, можете да л’жете и мамите деца дека сте некој курац фактор, ама не и овдека.https://youtu.be/t4seo3g6RKY?si=CNHGBa1g1ZHs8fO4 Nee… sg ni smeta grupa sto vaka begala da glumi ludilo
Автоматски споено мислење:
https://www.facebook.com/Gruppaof/v...i-vs-family-aerodrom-win-fa/2300727743528583/ Ovde i noze letale …
Друже, па вие први сте за објавување видеа и слики од стара слава по тикток и инстаграм, жими столе тоа еден шал што сте го земале у последни 15 години се усравте живи што никаде нема каде и како е земен најверојатно е купен. Ве бркаат од ваш коп неколку души поголем срам нема од тоа, а како сте почнале ништо чудно да има флешбек... Фемили е екипа за почит за разлика од вас што неколку години постоите 15 ве нема.Знаемо свите много добро кои са устварија тија од “family” на видео, и што су си имале под рукавичке, можете да л’жете и мамите деца дека сте некој курац фактор, ама не и овдека.
Нападот не беше од фа беше од Комити, имаше членови од Комити што иде во тоа време од Аеродром, Лисиче беше после првенствена утакмица Вардар Ренова.Изгледа фа стигнале први до клипот и си го закачиле на нивата страна.Нека си ги прашаат постарите децава ќе им кажат.Друже, па вие први сте за објавување видеа и слики од стара слава по тикток и инстаграм, жими столе тоа еден шал што сте го земале у последни 15 години се усравте живи што никаде нема каде и како е земен најверојатно е купен. Ве бркаат од ваш коп неколку души поголем срам нема од тоа, а како сте почнале ништо чудно да има флешбек... Фемили е екипа за почит за разлика од вас што неколку години постоите 15 ве нема.
Shto su imale aceton li? Mnogu filmovi be gledate deca iskoci malce od maalo prosetaj sramota e na vakva prikazna da veruvas deka kumani izgubile zosto family imale pod rakavici nesto hahaha a vo skopje od tribina zosto begate ? Komiti da ne imaa pod jaknickite nestoЗнаемо свите много добро кои са устварија тија од “family” на видео, и што су си имале под рукавичке, можете да л’жете и мамите деца дека сте некој курац фактор, ама не и овдека.
Точно е тоа што го напиша, ама не е после натпревар со Ренова. Ренова влезе во прва лига некаде во 2005.Нападот не беше од фа беше од Комити, имаше членови од Комити што иде во тоа време од Аеродром, Лисиче беше после првенствена утакмица Вардар Ренова.Изгледа фа стигнале први до клипот и си го закачиле на нивата страна.Нека си ги прашаат постарите децава ќе им кажат.
Ренова или Башкими беше една од овие две,се собиравме пред канцеларија на кеј секој меч кога играме дома и со мало коретео идевме накај стариот запад по кеј многу ладен ден беше.После утакмица со двајца другари бевме да ја гледаме утакмицава дека наш другар играше во другата екипа што играше против Куманово незнам како се викаше,и знам што се случуваше,и како си идеа Кумани од сала како ги вадеа и заканите од Мујо долга приказна после ова уште некоја година навиваа па ги снема подолг период.Точно е тоа што го напиша, ама не е после натпревар со Ренова. Ренова влезе во прва лига некаде во 2005.
uste postoi ovoj fenomen , mnogu clenovi od Family se clenovi i od Komiti, istite od Cpb se Komiti oni od Kapistec front a sto bese, znaci site NG sto se od Skopje imaat vrska so Komitite.Нападот не беше од фа беше од Комити, имаше членови од Комити што иде во тоа време од Аеродром, Лисиче беше после првенствена утакмица Вардар Ренова.Изгледа фа стигнале први до клипот и си го закачиле на нивата страна.Нека си ги прашаат постарите децава ќе им кажат.
Ама кои дупли стандарди хахаххаха, Чкембари к’д паднава шал (што може било кој да га купи на свакоју утакмицу) и тој на дете, т’га беше усерување по форум и тој не само за т’ј шал него и целокупно едење гомна и подсмев на целу групу, не викам дека тој што е купљив и на дете га мења факт дека е паднат, ама затој одма штом се прати нешто од Кумани, например еве ов’ј паднат шал на ФА, викате усерувале смо се и не знам још што не, а плус пратени слике бева одговор на провокације на ФА од пред неколко д’на, ама тој свакако ви нема никакво значење пошто очигледно е цел да се едев гомна на Кумани за све и свашта, без разлику на ништо… не знам што е по жално дали овој дали шверцер што вика дека илирет нѐ тепале свак дн…Друже, па вие први сте за објавување видеа и слики од стара слава по тикток и инстаграм, жими столе тоа еден шал што сте го земале у последни 15 години се усравте живи што никаде нема каде и како е земен најверојатно е купен. Ве бркаат од ваш коп неколку души поголем срам нема од тоа, а како сте почнале ништо чудно да има флешбек... Фемили е екипа за почит за разлика од вас што неколку години постоите 15 ве нема.