- Член од
- 6 февруари 2024
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 56
А навивачки е да се подржува апсење на навивач ? Ако е тоа навивачки океј , можда грешам просветли ме.Да бутате шал од дете не е навивачки
Од увек сте биле ултрас менталитет сељачки
Позз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А навивачки е да се подржува апсење на навивач ? Ако е тоа навивачки океј , можда грешам просветли ме.Да бутате шал од дете не е навивачки
Позз
Од кога дете е 19-20 години?, па да ти ебам неписмениот во скоро секоја група то е јадрото 20-30 години...Да бутате шал од дете не е навивачки
Позз
Не чекале надвор требаше да кажемо на ебр пуштите не.. чкембари не чекав надвор.. која глупа логика ги е..Не знам зошто толкав напад над кумани сигурно полицијата им велела излезете вие и прошетајте се до чкембари ние нема да се мешаме како да не знаете како функционира полицијата во овакви ситуации еден човек не пуштаат да излеле од трибината а не цела група
Браво, вака треба да размислува прав навивач. Да се сите како тебе можда ке направат нешто како група и ке издржите овој пат повеќе од последниот пост. Жив да си ми.Ja kako poedinac se ograduju od 95% tribinu shto se siteshe na toj apsenje, daj bozhe pobrzo da ga pushtiv i podrshka za brata.
1312
Не им се качуеме на ништо, на сите ни е мило кога гледаме македонска навивачка група активна во градот Куманово, тогаш кога е најбитно, сите го поздравија нивното враќање поготово Чкембари беа онака пријателски настроени кон нив со одличен пречек во Битола, не е проблем ривалство во навивачкиот свет, но тоа е одговорност, кога се во ситуација да во нивниот град се соочуваат со неколку групи кој што директно се против македонскиот идентитет и нема некоја смисла покрај ривалството со фа и цпб од претходно по социјални мрежи да се вметнуваш во авантури и прозиваш двете групи Комити и Чкембари пошто кога најмалку ке очекуваш ке сфатиш зошто не треба но што е тука е, ке сфатат со тек на време кога и да им треба било каква помош Чкембари ке им бидат секогаш на рапсолагање а и први ке им бидат што ке им "дишат во врат", така одат тие работи тоа е....Kako i da bilo tocno, mnogu im se kacuete na kur na Kumani. Deckite se trudat, na basket top izdanija vadat.
Podrska, pokraj rivalitetot
Браво добро напишано !Не им се качуеме на ништо, на сите ни е мило кога гледаме македонска навивачка група активна во градот Куманово, тогаш кога е најбитно, сите го поздравија нивното враќање поготово Чкембари беа онака пријателски настроени кон нив со одличен пречек во Битола, не е проблем ривалство во навивачкиот свет, но тоа е одговорност, кога се во ситуација да во нивниот град се соочуваат со неколку групи кој што директно се против македонскиот идентитет и нема некоја смисла покрај ривалството со фа и цпб од претходно по социјални мрежи да се вметнуваш во авантури и прозиваш двете групи Комити и Чкембари пошто кога најмалку ке очекуваш ке сфатиш зошто не треба но што е тука е, ке сфатат со тек на време кога и да им треба било каква помош Чкембари ке им бидат секогаш на рапсолагање а и први ке им бидат што ке им "дишат во врат", така одат тие работи тоа е....
Во секој случај, фалеше оваа атмосфера во Куманово, поздрав и секое добро, кумановци се посебни во многу работи, да живее Македонско Куманово.
Seriozni ste? Rimava vi e kako da kupis petardi od romite od bair i koganke gi otvoris ni 1 da ne pukneПред секој ваш сон ежење,
во ноќта тивко шепотење,
сенки пред секој ваш сон,
ИДАТ ЧКЕМБАРИ ДА ОСЕТИТЕ БИТОЛСКИ БОН-ТОН
Прегледај го приврзокот 469479
zasto ne ja praivte rabota da izlezete vie pa da ne se tepat so drugite, na tvoj vdor tvoja sala i grad nemozete da praite nisto, abe Ebr imase, ne e pricina ova deka nemozevte, da dojde nekoj vo Cair ili gradski primer Shvercerat Komiti ili so Ballistet mnogu desavki imale i pak imase mnogu golemina od jandari i pak imase tepacki, vo poslednoto vreme so dogovoreni fightovi nemase kontakt radi jandarite ama koga Komiti slusne (2017-18)deka sme nadvor od tribinata odma izleguvale i nikoj nemozese da gi zastani, se znae od site strani deka ste teski deca i praite okolafutbola filmovi.Немам време да прочитам све можда сте напишале, ама втор пут доваѓате втор пут се тепате сс обичну публику не знам што ви е филм.
Спремаш се путуеш 2-3 саата и улазаш место да се сместиш па после прави што ќе правиш ти рикверц.
И утакмицу и атмосферу гу ебеш подруго е кд има две групе.
Еве интересира ме од ваш аспект како и зашто.