ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Да бутате шал од дете не е навивачки
Од увек сте биле ултрас менталитет сељачки
Позз
А навивачки е да се подржува апсење на навивач ? Ако е тоа навивачки океј , можда грешам просветли ме.

Не знам зошто толкав напад над кумани сигурно полицијата им велела излезете вие и прошетајте се до чкембари ние нема да се мешаме како да не знаете како функционира полицијата во овакви ситуации еден човек не пуштаат да излеле од трибината а не цела група

Да бутате шал од дете не е навивачки
Од увек сте биле ултрас менталитет сељачки
Позз
Од кога дете е 19-20 години?, па да ти ебам неписмениот во скоро секоја група то е јадрото 20-30 години...

Не знам зошто толкав напад над кумани сигурно полицијата им велела излезете вие и прошетајте се до чкембари ние нема да се мешаме како да не знаете како функционира полицијата во овакви ситуации еден човек не пуштаат да излеле од трибината а не цела група
Не чекале надвор требаше да кажемо на ебр пуштите не.. чкембари не чекав надвор.. која глупа логика ги е..

Ja kako poedinac se ograduju od 95% tribinu shto se siteshe na toj apsenje, daj bozhe pobrzo da ga pushtiv i podrshka za brata.
1312
Браво, вака треба да размислува прав навивач. Да се сите како тебе можда ке направат нешто како група и ке издржите овој пат повеќе од последниот пост. Жив да си ми.

Kako i da bilo tocno, mnogu im se kacuete na kur na Kumani. Deckite se trudat, na basket top izdanija vadat.
Podrska, pokraj rivalitetot
Не им се качуеме на ништо, на сите ни е мило кога гледаме македонска навивачка група активна во градот Куманово, тогаш кога е најбитно, сите го поздравија нивното враќање поготово Чкембари беа онака пријателски настроени кон нив со одличен пречек во Битола, не е проблем ривалство во навивачкиот свет, но тоа е одговорност, кога се во ситуација да во нивниот град се соочуваат со неколку групи кој што директно се против македонскиот идентитет и нема некоја смисла покрај ривалството со фа и цпб од претходно по социјални мрежи да се вметнуваш во авантури и прозиваш двете групи Комити и Чкембари пошто кога најмалку ке очекуваш ке сфатиш зошто не треба но што е тука е, ке сфатат со тек на време кога и да им треба било каква помош Чкембари ке им бидат секогаш на рапсолагање а и први ке им бидат што ке им "дишат во врат", така одат тие работи тоа е....
Во секој случај, фалеше оваа атмосфера во Куманово, поздрав и секое добро, кумановци се посебни во многу работи, да живее Македонско Куманово.

Dva prosputi na mvr ga napravisva svoe da dve navivacke grupe koi u moment su najjaki u mkd od nekoj si odnos normalan do los odnos prv bese u kumanovo utakmica kd gi pustisva dve grupe od edn put da si idev a ckembati za da iskociv treba da projdev nadvor na zapad ulaz(koi j da su dve navivacke grupe ke se sudariv i ke se desilo toj sto se desii na tuj utk) vtoro denska sto se desi namesto da stoiv kude sto e publika stoiv od drugu stranu kude sto e zid na podtribinu ckembari ulazav i idev direktno na obicnu publiku katastrofa ultras napad na obicnu publiku ne na navivacku grupu. reakcija imase i si besva isfrljeni.Trebase da bidnete po pametni i da ulegnete na tribinu pa da imase atmosfera i dokazuvanje pozzz sto bi bilo kd bi se zbratimile nema da ima kraj muda brojka i sve

Не им се качуеме на ништо, на сите ни е мило кога гледаме македонска навивачка група активна во градот Куманово, тогаш кога е најбитно, сите го поздравија нивното враќање поготово Чкембари беа онака пријателски настроени кон нив со одличен пречек во Битола, не е проблем ривалство во навивачкиот свет, но тоа е одговорност, кога се во ситуација да во нивниот град се соочуваат со неколку групи кој што директно се против македонскиот идентитет и нема некоја смисла покрај ривалството со фа и цпб од претходно по социјални мрежи да се вметнуваш во авантури и прозиваш двете групи Комити и Чкембари пошто кога најмалку ке очекуваш ке сфатиш зошто не треба но што е тука е, ке сфатат со тек на време кога и да им треба било каква помош Чкембари ке им бидат секогаш на рапсолагање а и први ке им бидат што ке им "дишат во врат", така одат тие работи тоа е....
Во секој случај, фалеше оваа атмосфера во Куманово, поздрав и секое добро, кумановци се посебни во многу работи, да живее Македонско Куманово.
Браво добро напишано !

Немам време да прочитам све можда сте напишале, ама втор пут доваѓате втор пут се тепате сс обичну публику не знам што ви е филм.
Спремаш се путуеш 2-3 саата и улазаш место да се сместиш па после прави што ќе правиш ти рикверц.
И утакмицу и атмосферу гу ебеш подруго е кд има две групе.
Еве интересира ме од ваш аспект како и зашто.

Немам време да прочитам све можда сте напишале, ама втор пут доваѓате втор пут се тепате сс обичну публику не знам што ви е филм.
Спремаш се путуеш 2-3 саата и улазаш место да се сместиш па после прави што ќе правиш ти рикверц.
И утакмицу и атмосферу гу ебеш подруго е кд има две групе.
Еве интересира ме од ваш аспект како и зашто.
zasto ne ja praivte rabota da izlezete vie pa da ne se tepat so drugite, na tvoj vdor tvoja sala i grad nemozete da praite nisto, abe Ebr imase, ne e pricina ova deka nemozevte, da dojde nekoj vo Cair ili gradski primer Shvercerat Komiti ili so Ballistet mnogu desavki imale i pak imase mnogu golemina od jandari i pak imase tepacki, vo poslednoto vreme so dogovoreni fightovi nemase kontakt radi jandarite ama koga Komiti slusne (2017-18)deka sme nadvor od tribinata odma izleguvale i nikoj nemozese da gi zastani, se znae od site strani deka ste teski deca i praite okolafutbola filmovi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom