- Член од
- 18 ноември 2025
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe idealce zasto gi krades moite pcuenje hahahahaha , ne se nerviraj treba i nie da slavime ova, a pak milo mi e sto ja priznavas porazot vo kaleAbe sestrite smrdeni so vi gi ebeme za vikendi vo carsija da vi se rasplacat doma taka briceni, ste se zalepile za forumot kako gomna ne moze covek da ve izbrka so stap. Za nas kale za vas radusa se da vi ebam.

Imase 3to poluvreme?Што избегавте така брзо посрани педерчиња
Сега се палите во бус јако ви е?
ne se pali, ne te banirame pak, ke se samoubies izgleda ako ne komuniciras so Makedonci. Za pcovkata ima golema razlika, ama vie za vikend dremete so kurovite vo raka, a sestrite vasi koi se poveke open mind samo ucat sekoj vikend po edna nova makedonska pesna vo carsija.abe idealce zasto gi krades moite pcuenje hahahahaha , ne se nerviraj treba i nie da slavime ova, a pak milo mi e sto ja priznavas porazot vo kale![]()
sto kur mu vrakjame vekje ne znam ignoriraj go gledas deka e retardiran incestne se pali, ne te banirame pak, ke se samoubies izgleda ako ne komuniciras so Makedonci. Za pcovkata ima golema razlika, ama vie za vikend dremete so kurovite vo raka, a sestrite vasi koi se poveke open mind samo ucat sekoj vikend po edna nova makedonska pesna vo carsija.
?Што избегавте така брзо посрани педерчиња
Сега се палите во бус јако ви е?
od strasnite kumani ne znaes liЗошто не ги пуштаат чкембоси?

Hahahahahahahahahahha boooo kakvi direci jaditeeeeeee hahahahahahahackembari u celo rikverc nazad aaaaa