- Член од
- 17 декември 2025
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 1
Ви и Чкембари… далечна споредба.Како Чкембари што изгорија или
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ви и Чкембари… далечна споредба.Како Чкембари што изгорија или
Ја би рекол исти:Ви и Чкембари… далечна споредба.
Dobro dojde na forumot ,da pogodam od prva koja navivacka grupa si stom prv post tie protiv Ckembari ? Inaku za sporedbata da znaes kur i koleno ne e istoЈа би рекол исти:
Едните се собираат поише луѓе за со Вардар(Анти Вардар)
Другите за со МЗТ(Анти Аеродром)
само што Чкембари праат гостовања

Не бе, едни имав лимит на године отприлике до 17-18Ја би рекол исти:
Едните се собираат поише луѓе за со Вардар(Анти Вардар)
Другите за со МЗТ(Анти Аеродром)
само што Чкембари праат гостовања
Пубертет ги фака.Курчов на Кумани последниве 2-3 месеци е живи комедии, мислиш кознае која страшна екипа се што ја имаат распаднато пола европа, а кутрите ни акција немаат видено, бар денешнава генерација. И нас ни вриеше крвта, ама не сме летале вака у облаци.
A da ne mrsis mnogu na forum ?Курчов на Кумани последниве 2-3 месеци е живи комедии, мислиш кознае која страшна екипа се што ја имаат распаднато пола европа, а кутрите ни акција немаат видено, бар денешнава генерација. И нас ни вриеше крвта, ама не сме летале вака у облаци.
Ljubomora e teshka bolest ...Курчов на Кумани последниве 2-3 месеци е живи комедии, мислиш кознае која страшна екипа се што ја имаат распаднато пола европа, а кутрите ни акција немаат видено, бар денешнава генерација. И нас ни вриеше крвта, ама не сме летале вака у облаци.
Напрај матура, земи возачка оди без твојте на одмор клецни нешто одмори ја раката остај го форумот ништо паметно нема тука, гледаш само пропалици сме сите.A da ne mrsis mnogu na forum ?
Kumani imaat mnogu napraveno za otprilika 2godini ama nema se na forum
Ckembari forum nova podgrupa
Автоматски споено мислење:
I uvek Kumani glavna tema posto vi bodat u oci aa
Ne e uste realnosta doprena do nivКурчов на Кумани последниве 2-3 месеци е живи комедии, мислиш кознае која страшна екипа се што ја имаат распаднато пола европа, а кутрите ни акција немаат видено, бар денешнава генерација. И нас ни вриеше крвта, ама не сме летале вака у облаци.

Што сте направиле друже се вративте на трибина после една деценија на мапа ве немаше,да го немаше Максо прашање е дали ќе се вратевте.A da ne mrsis mnogu na forum ?
Kumani imaat mnogu napraveno za otprilika 2godini ama nema se na forum
Ckembari forum nova podgrupa
Автоматски споено мислење:
I uvek Kumani glavna tema posto vi bodat u oci aa
fala, ucime od vasite neverojatni izdania na rakomet pa kako i sekoja grupa vo evropa i nie imame privilegija da ucime od najdobriteЧовек да им подзавиди на МакТифо N.01 вака треба да изгледа едно братско дерби.
Сите треба да учиме од вас како најдобри и најбројни.