Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bea 10tina dusi ama si otisle izgleda gi imase na tvЛозари во бојкот да не сте?
Прегледај го приврзокот 462850
Se ocekuva li dobra brojka od dvete strani ili nema sansi da se vratite na mala vrata i dvete ekipi?
Не знам кому може да смета прослави, поготово на јубилеи. Ако го рачунаш исмејувањето за 40г прославата што ја имавте тоа е друго, и ваши видни членови се свесни за киксот. И Комити да имаа сличен кикс исто ќе беше, но не е битно тоа сеа, прославите се како што кажа за дружба, пријателства, континуитет и спој на генерации. Подобро да има групи, подгрупи и прослави одколку за замре сцената!2005 две подгрупи, 2010 една, сите парни години и сите по некоја коинциденција оформени во есен. Буковски која е најмлада подгрупа славеше една година постоење, следно за 5 па за 10 итн.
Ниту е додаено ниту одземено во јубилеите во подгрупите кои имат континуитет и си слават дружба, пријателства, евоцират спомени и прат следни планој. Два три пати имате префрлено за то, не знам шо толку ви засмета, а и да ви смета преку к***.

06.12 kisela voda pt2?