Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Druze, da ne bese politikata kje bevte ko sega. Ova e prirodna sostojba na grupataПолитиката не уништи, да не беше тоа ќе бевме топ 5 на балканот навивање во сала.Екипата на ЦПБ период 09-13 беше најјака екипа која ја имала една скопска навивачка група после 2000.

Не би рекол,имаше и лоши потези на некои кои во тоа време ја водеа групата,многу луѓе што идевме прекинавме поради тоа што дозволија да се донесат луѓе од Чаир на нашата трибина што немаат никаква страст и љубов кон клубот.Беа дојдени од друга причина добро позната на тие што се поупатени и пратат навивање. Политиката влезе после и ја подели групата на две фракции т.с на три ама ај да не зборам доволно е толку поминаа 11 години од тогаш,гледам некој ликови од тоа време уште се на трибина 4,5 души по мене од лично сопствен интерес.Druze, da ne bese politikata kje bevte ko sega. Ova e prirodna sostojba na grupata![]()
Sigurno imalo dobar del lugje sto idele od ljubov prema klubot, del idea i radi nerascisteni smetki so aerodromci. Ama tie jaki ekipi bea dovleckani tamu po partiski linii i poznanstva. Tolku partiski likovi vo rakovodstvo verojatno nemalo vo niedna grupa od rani 2000ti do sega.Не би рекол,имаше и лоши потези на некои кои во тоа време ја водеа групата,многу луѓе што идевме прекинавме поради тоа што дозволија да се донесат луѓе од Чаир на нашата трибина што немаат никаква страст и љубов кон клубот.Беа дојдени од друга причина добро позната на тие што се поупатени и пратат навивање. Политиката влезе после и ја подели групата на две фракции т.с на три ама ај да не зборам доволно е толку поминаа 11 години од тогаш,гледам некој ликови од тоа време уште се на трибина 4,5 души по мене од лично сопствен интерес.
Друго е оставено се на помлада генерација деца од 17,18 години, сигурно има едуцирани и ок си ја вршат работата. Има некоја најава дека за отворањето на салата ќе се збере пак стара екипа ама да почекаме да биде изненадување во најава.
Па сдс беше на власт 7 години,до лани они владееа па ништо од таа екипа или од некоја друга таква екипа,групата беше на најголемо дно од нејзиното основање.Кога ќе видиш нешто друго е во прашање или се сменија генерациите.Sigurno imalo dobar del lugje sto idele od ljubov prema klubot, del idea i radi nerascisteni smetki so aerodromci. Ama tie jaki ekipi bea dovleckani tamu po partiski linii i poznanstva. Tolku partiski likovi vo rakovodstvo verojatno nemalo vo niedna grupa od rani 2000ti do sega.
Taa ekipa pak kje se zbere ako SDSM se vrati u zivot, sto e dosta tesko vo naredni 5 godini.
Дај малко да се подобри дискусија а не како тетке на пазар или деца на голем одмор.Да ву правимо ли инвазију на јане у суботу, да се соберев гејмили 50 човека коначно?!