ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
znaci definitivno se moze da porasne samo muda ne … jas mislev toa se muabeti koga rastev ama sega sfakam deka se vistina.
Автоматски споено мислење:

Ako prodolzite vaka nisto cudno da pocnete i vie da placete za gostuvanjata vo Skopje poleka malce ne se palete tolku
Комити избегнава гостовање у Куманово , а ми смо биле увек присутни у Скопје ... Крај на дискусију.

Комити избегнава гостовање у Куманово , а ми смо биле увек присутни у Скопје ... Крај на дискусију.

Дечко дали мислиш дека тоа што вас после години ви текна пак да навивате.ние ќе се стрчавме да гостуваме само пошто сте вие активни.Комити одат за Вардар и за никој друг,одлуката на групата е јасна ,ФК Вардар е приоритет а РК Вардар само на утакмици од конкурентско значење за екипата и дерби,да беше плејоф можеби и би дошле. Останете активни и ќе се видиме некогаш некаде,работете за клубот и за групата и помалце се замарајте за другите а најмалку за нас.

Тивко ли си отидовте,да не ве приметат овие од Реал Мадрид што се враќаа

Abe bate mn si pameten ti za grupa sto ima dve videa kako jade kutek ednata od komiti vo sala begate od tribina, drugata ferka so fa… pa ne vi e sram “liglinja” da ve tepaat kako mali deca?

Abe bate mn si pameten ti za grupa sto ima dve videa kako jade kutek ednata od komiti vo sala begate od tribina, drugata ferka so fa… pa ne vi e sram “liglinja” da ve tepaat kako mali deca?
Se palite na poedinci sto komentiraat na forum i odma ponizuvanje
Sekoj moze da napise sto saka mozda i ne e del od tribina zatoa gledajte malce porealno i batalete koj sto pisuva.

А што треба да кажат во овој случај? Сигурно им се заканувале, па мора да сменат изјава. А и да сведочеле вистински, прашање е дали ќе била досудена вистината и казнети сторителите.
Ти глуп ли си бре?

Па уште и алиби им измислува - им се заканувале.
Ако им се заканувале кај се индициите за тоа? Зашто не каже јавно некој од нив дека им се заканувале? Сега се на тапет у цела јавност како најголеми гомна. Ако им се заканувале ова е вистинскиот момент да кажат - Ни се закануваа, лага е дека примивме 1 кило.

Не е баш за навивачките групи, ама е поврзано со македонскиот менталитет и неизбежниот пораз кој ни следи за деценија, а можеби и помалку.

Прегледај го приврзокот 458244Прегледај го приврзокот 458245
Што да се каже за ова еден од нив лани беше тренер на Брегалница другиот нешто се мава одржувач там на теренот двајцата коцкари дужни на кучињата. Веќе е побарано од наша страна тренерот веќе да биде исфрлен од раководството и повеќе да не има допирна точка со Брегалница. Срамота за нив како познати луѓе во чаршија веќе ги руга цел град...

Ти глуп ли си бре?

Па уште и алиби им измислува - им се заканувале.
Ако им се заканувале кај се индициите за тоа? Зашто не каже јавно некој од нив дека им се заканувале? Сега се на тапет у цела јавност како најголеми гомна. Ако им се заканувале ова е вистинскиот момент да кажат - Ни се закануваа, лага е дека примивме 1 кило.
Абе сите се силни вака на тастатура. Не знаеш на која будала ќе налеташ. Еве вака мангупи, колку од вас се спремни за ваков инцидент да истепаат / избодат шипац? Ако не сте спремни на таков чекор, што тогаш. Секој сам си одлучува што ќе прави во даден случај, доста е глумење мангупи, а реалноста е дека тие имаат повеќе права од нас, затоа имаат и моќ. Ниеден шипац нема добиено казна колку што заслужува - некои се дури и ослободени. Што останува, за една тепачка да лежат луѓе по затвори затоа што полицијата не си ја врши работата?

Имаше еден случај за кој порано имам пишувано. Едно дете што го знам, беше нападнато во автобус после школо. Бил со двајца другари, влегле поголема група шпони и го прободеа со нож во ногата дека се спротиставувал кога ги закачале. Опна тужба, додека дојде време за рочиште, им дрифтаа со коли пред куќа, им оставаа закани, дека живееше во маало со малцинство македонци. Таткото на тој што го прободел со ножот, беше инспектор од Сарај. Двајцата другари на детево во судот сведочеа дека НИШТО НЕ ВИДЕЛЕ. Е тоа е страв, ама тука се работи за деца на кои директно се влијаело и секој ден се сретнуваш со напаѓачите.

Ова е во скоро чист македонски град, родителот за пари пишува дека немало напад...

Абе сите се силни вака на тастатура. Не знаеш на која будала ќе налеташ. Еве вака мангупи, колку од вас се спремни за ваков инцидент да истепаат / избодат шипац? Ако не сте спремни на таков чекор, што тогаш. Секој сам си одлучува што ќе прави во даден случај, доста е глумење мангупи, а реалноста е дека тие имаат повеќе права од нас, затоа имаат и моќ. Ниеден шипац нема добиено казна колку што заслужува - некои се дури и ослободени. Што останува, за една тепачка да лежат луѓе по затвори затоа што полицијата не си ја врши работата?
Многу знаеш ти ја што праам и што сум праел у животов.

Но, тоа не е битно, никој не кажа да земат да избодат некого, туку едноставно, ако им се заканувал некој (како што измислуваш за да им го одбраниш предавничкиот газ) едноставно да кажат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom