ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам кој им е воџа, али голманот на ФК Пчиња од истоименото кумановско село бил претепан од играчите на Фортуна од Синѓелиќ. Исто така шиповите ги нападнале и роднините на играчите на Пчиња во публика.
Класика гостување во Синѓелиќ, на крај ем тепани, ем ќе им ја земат службено дека своеволно не ја доиграле утакмицата.
Најверојатно тој е ... Срамота е ако ФФМ не реагира на ова , но гледајки ги претходните ситуации секогаш си го ваделе гзот шпоновите па не би ме чудело да испадне пак исто ...

Најверојатно тој е ... Срамота е ако ФФМ не реагира на ова , но гледајки ги претходните ситуации секогаш си го ваделе гзот шпоновите па не би ме чудело да испадне пак исто ...
A be kolku i da reagira FFM dzabe e, toa e koa zivees so pleme sto te mrazi sto postois, ako ne e na fudbal ke te udri na semafor koa se 5 dusi u kola zosto si Makedonec, ako ne tamu ke ti se doseli vo naselba i ke pocne da provocira tamu koa ke ima 10 kuki. I ako nekogas se najde nekoj mangup i im vrati placat po televizii kao picki 20 dena. Lebarki od nacija, osven gazenje nema drug lek za niv.

Незнам како да ти кажам , ама цела сезона толку немате публика дома ако се исклучат натпреварите кога играте против Пелистер .
Ваш член пиша дека салата била полна против алкалоид , охрид и некад тиквеш.
Ете против охрид не е полна салата и одма се споредувате со нас и нашата бројка на утакмици што сме нели мак тифо н.2:tapp:

Ете против охрид не е полна салата и одма се споредувате со нас и нашата бројка на утакмици што сме нели мак тифо н.2:tapp:
Не те разбирам шо пишиш . Јас ти пишам за публика на ракомет , ти за некакви споредби на навивачки групи , не ми си јасен.

Ooo bravo Ajduci sekoja cest za uspehot da ve spodeli i javno da ve pofali golemiot Makedonec Furkan Saliu, gord sum na vas momci vie ste nasite heroi se nadevam ke dobiete nagrada od Evropa za korektnosta i gostoprimlivosta sto ja pokazavte na delo, nasite Aracinovci nema da vi go zaboravat ova i uste vo prvata prilika ke vi se zablagodarat vozvrakjajkji so uste pogolema gostoprimlivost, dobrina i toplo dobredojde lele nestrpliv sum edvaj cekam tamu da gostuvate uste ednas golemo bravo, istokot e dokaz deka vo Makedonija ima najmalce dve Makedonii pozz kaurcinja strumicki.

Ooo bravo Ajduci sekoja cest za uspehot da ve spodeli i javno da ve pofali golemiot Makedonec Furkan Saliu, gord sum na vas momci vie ste nasite heroi se nadevam ke dobiete nagrada od Evropa za korektnosta i gostoprimlivosta sto ja pokazavte na delo, nasite Aracinovci nema da vi go zaboravat ova i uste vo prvata prilika ke vi se zablagodarat vozvrakjajkji so uste pogolema gostoprimlivost, dobrina i toplo dobredojde lele nestrpliv sum edvaj cekam tamu da gostuvate uste ednas golemo bravo, istokot e dokaz deka vo Makedonija ima najmalce dve Makedonii pozz kaurcinja strumicki.
А што ви Комити много големи патриоти ли сте ? На муабет изгледа само ...

Каква гостопримливост бе другар не ти е јасно дека собираат политички поени со вакви објави? Бевме предупредени од сите безбедносни органи вклучувајќи ја и петата управа (која беше присутна заради митингот на дпмне во Струмица) дека при секој еден националистички извик и предизвикан инцидент ќе следува апсење, казни на клубот и најлошо службен натпревар за гостите на најбитната утакмица во сезоната која пресудува кој ќе биде на врвот на табелата. Која е потребата од скандирање на “мртов албанец добар албанец” или слично кога нивната навивачка група не ни гостуваше а со тоа скандирање во “празно” самите би си пукале во нога со губење на една од побитните утакмици службено и со еден тон казни и апсења, секој кој има барем 2 грама мозок би постапил исто. Ќе ни кажете браво Ајдуци кога ќе не уапсат, ќе не казнат и може нема да постоиме? Со ова само се избегна еден непосакуван проблем кој можеше да биде фатален за цела група.

Ајдуци безброј пати се имат докажано дека се патриоти и се против Албанците, Ајдуци секоја година се на гробот на Делчев, Ајдуци се први на сите протести против уништување на македонското, овој пост е само едно обично мачкање очи.

п.с. Барем за гостопримливост на албански групи во Струмица не може да се каже ништо поради фактот што не постои нивна група која гостувала а да не била нападната во Струмица, самите можат да кажат.

п.с.с Ајдуци стоеа во ПРВИТЕ РЕДОВИ во Скопје кога се пукаше на протестот за францускиот договор.

ЗАТОА НЕ НЕ БИДУВА, БИДЕЈЌИ ЕДЕН ЛИК КАКО САЛИУ СО ЕДЕН ПОСТ МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА КАВГА, ШТО ОД ДАЛЕКУ СЕ ГЛЕДА ДЕКА ТОА Е ЦЕЛТА!!!
Kako i da e Furkan Saliu da ve fali e losa slika za vas. Makedonija na Makedoncite ja ispeavte li barem?

Kako i da e Furkan Saliu da ve fali e losa slika za vas. Makedonija na Makedoncite ja ispeavte li barem?
Мислиш дека салиу многу не сака па не фали или само паметно ни го огорчува името?

Самата најава беше снимана со таа песна, немам што повеќе да кажам.

Мислиш дека салиу многу не сака па не фали или само паметно ни го огорчува името?

Ne daj Boze da ve saka takov lik, jasna mi e poentata negova, indirekno ne napaga nas so ova ama isto taka ve koristi vas i vi go ocrnuva imeto, isto kako i na Majmuni, potocno Prilepcani so barazot protiv Kumanovo pred nekoja sezona. Trebalo da ja ispeete Makedonija na Makedoncite, nema nisto navredlivo tuka.

А што ви Комити много големи патриоти ли сте ? На муабет изгледа само ..
Bratu dosta e krvenje megju nas uste malce da dojdat doma da ne ebat i da ne mocaat …so Nikola se znam licno golem patriot i Makedonec!

Толку публика и ваква атмосфера немате за дерби а не па за другите

Сликата е едната трибина, на линкот е другата, над 2.500 публика имаше вчера, цела сезона немате вие толку(без пелистер) колку што ние вчера на еден натпревар имавме.
Messenger_creation_67D13483-06F3-4AD4-A45C-7654E8A142BF.jpeg

Сликата е едната трибина, на линкот е другата, над 2.500 публика имаше вчера, цела сезона немате вие толку(без пелистер) колку што ние вчера на еден натпревар имавме.
Прегледај го приврзокот 457566
така е брат!

Пред не цел месец 20 души од доларите ви беа, вадеа таму некој пароли и си заминаа второ полувреме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom