ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
namesto da dadete podrska na brakata makedonski od Kumanovo sto 1000 pati dokazale deka se patrioti vie serete po niv kako demek u drugive grupi nema partijasi i slicno … zatoa ne unistija kako nacija ….!!!
Не , него баш затоа што има премногу партијаши ултрас движењето ни е тапа. Наместо да се учи од грешките , секојдневно се повторуваат. Немам ништо против Кумани баш напротив ме боли ова што го прават последни 2-3 недели ... А ми беа у топ 3 на времето.

Не , него баш затоа што има премногу партијаши ултрас движењето ни е тапа. Наместо да се учи од грешките , секојдневно се повторуваат. Немам ништо против Кумани баш напротив ме боли ова што го прават последни 2-3 недели ... А ми беа у топ 3 на времето.
Za meene seuste se u top 3. Deckite kosarka gazat steta sto nemaat dobar fudbal ali kosarka mozda i najdobri bea sezonava.Domasen teren sekogas jaka brojka (bez poraz na domasen teren osven od sampionot Mzt) a gostuvanja Bitola solidna brojka na neorganizirano odenje. Kavadarci brojka okolu 180 -200 . Polufinalinja protiv MZT totalna dominacija na Kumani. Gevgelija ne znam koja brojka bea ali sigurno ne se pominale loso. Pozdrav brakja Kumani i drzete se.

Последно уредено:
U sekoja grupa imas partijasi duri imas i grupi sto se napraveni radi partija(dolarite i cpb). Deckite od kumanovo napravile nekolku greski (kako i site nie sto pravime) i ne treba radi toa da gi plukame.Znam nekolku od niv pravi patrioti pravi makedonci !!

Не знам што очекуете, на месец дна до избори чудно ви што навивачи су људи и имав право на глас? Па ми нормално е да гласамо на избори, ако смо навивачи и људи смо, сакамо да изберемо кој да не представља у општину, совет, собрание или било што.
Дали треба маица од групу или обележје да се носи на партиски активности? ОДЛУЧНО НЕ, ама ете има људи кои су купиле маицу да га подржив групу финансиски или било на кој начин..дали доваѓав на трибину; дел од њима не..седив у неутралан дел и носив си маице сс мотиви на град. Дали можемо да ги забранимо куде ќе гу носив маицу? НЕ, од њин џеб е купена и што сакав ќе правив, сакав ќе бришев прашину, сакав ќе гу поклонив, сакав ќе гу урамив е само њино право. Овој е повише фан маица него навивачка, знае се што носив илегалци, соколанци, јангери и екипе

Не знам што очекуете, на месец дна до избори чудно ви што навивачи су људи и имав право на глас? Па ми нормално е да гласамо на избори, ако смо навивачи и људи смо, сакамо да изберемо кој да не представља у општину, совет, собрание или било што.
Дали треба маица од групу или обележје да се носи на партиски активности? ОДЛУЧНО НЕ, ама ете има људи кои су купиле маицу да га подржив групу финансиски или било на кој начин..дали доваѓав на трибину; дел од њима не..седив у неутралан дел и носив си маице сс мотиви на град. Дали можемо да ги забранимо куде ќе гу носив маицу? НЕ, од њин џеб е купена и што сакав ќе правив, сакав ќе бришев прашину, сакав ќе гу поклонив, сакав ќе гу урамив е само њино право. Овој е повише фан маица него навивачка, знае се што носив илегалци, соколанци, јангери и екипе
Значи и тие маици локалисти се фан маици ?
Секако настрана се подршка за Кумани и ви посакувам да се изборите со политичко владеење во групата , но за мене некој што меша политичка партија во навивачка група никогаш нема да биде прав ултрас.

Слика од работен ден (на дожд) од Вардар-Работнички од втора полусезона во 2018 кога Шкендија ни избрга 520 бода и сите утакмици ги дававме comes in 3 2 1 :D

Тој ми и беше збор ... Ми барем не се криемо како остали "доминантни" групе кога подржуемо. Ради одредени људи што си га сакав град ми имамо можност да застанемо па на нашу матичну трибину после толко време. Овуј сезону ке докажемо кој е број едн на навивачку сцену у нашу државу па можда и пошироко !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom